Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
[link] A legjobb kezdés!!! Ugyan sajnos már nem kánon, de fantasztikusan jól fogta meg és prezentálta a 40K világát Watson. Én ugyan már ismertem a WH40K-t és láttam a táblás játék második kiadását, amikor kölcsönkaptam ezt a 4 könyvet, de számomra ezzel indult igazán a szerelem. Azóta már túl vagyok 150+ könyvön, képregényeken, összeraktam és kifestettem pár minit és volt alkalmam kipróbálni a játékot is terepasztalon, valamint a polcon sorakoznak a JoyToy figurák is (van 1 McFarlane is). Szóval hamar bele lehet bolondulni. Számomra örökre magasan a kedvenc univerzum marad!
Ha animációs sorik érdekelnek, akkor a Warhammer+ tv-re regisztrálj be és ott meg tudod nézni az összes eddig kiadottat. Valamint volt egy Ultramarines című egészestés animációs film is, amit sokan utálnak és valóban nem kiemelkedő. De én elfogult vagyok és többször megnéztem.
-
Persze ismerem a képet
, amit írtam az a megjelenésre annak állapotára vonatkozik. Alig várom, hogy tölthessem le
délután, vagy este? 17:00? 19:00?Space Marine 2 release time for early unlock
9am PT for PC (6am PT for consoles)
12pm ET for PC (9am for consoles)
5pm BST for PC (2pm BST for consoles)
6pm CEST for PC (3pm CEST for consoles)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Akik a drágább kiadásokat vették meg, azok alig két nap múlva már pörgethetik a teljes kiadást.
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest