Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Közösségi autóbérlés (GreenGo, MOL Limo, DriveNow) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emilll
tag
Mennyi ideig tart a GG-nál a regisztráció? Onnantól kezdve, hogy beküldöm ami kell nekik mennyi idő múlva használhatom?
-
DeFranco
nagyúr
nagyon drága tud lenni az a kép, ha nem készül el.
én ha kell ha nem 10-10 fotót csinálok előtte-utána.
egyszer viszik le a tükrét parkolás közben, az szervizes listaáron csúnya bukó tud lenni.
általában nem szokták az emberek felfogni hogy mekkora felelősséget hárít rájuk a két cég a bérautóhasználattal, csak amikor történik egy kisebb horzsolás és kiszámlázzák a 10% de minimum 100k + ügyintézési díj önrészt akkor megy az ajvékolás facebookon hogy jájmore kispolírral kijönne a feca meg hozna bontott lököst 5k-ért.
elég nagy kockázattal jár a bérlés, megéri 30 mp alatt bebiztosítani magad legalább a vétlen dolgok ellen.
(a cégek ezeket a kérdéseket általában el is mismásolják annyival hogy majd megnézik a térfigyelőt, meg hát ők jó fejek... ilyen válaszok szoktak jönni ha rákérdeznek náluk, a valóság meg az, hogy ha nincs térfigyelő vagy nem látszik rajta egyértelműen hogy valaki odament bézbózütővel rongálni miután lezártad a bérlést, akkor bizony az rajtad csattan, csak ezt persze nem reklámozzák)
-
TomMusic
őstag
Köszi mindenkinek a választ!
-
426os
őstag
válasz
TomMusic #291 üzenetére
Nyugodtan regisztrálj, megbánni biztos nem fogod (szerintem még most is felhasználható a regisztrációs díj). Én is felváltva használom mindkettőt, jellemzően az alapján, hogy épp melyik van a közelben. Az eUp mindig előnyt élvez
. Azért is jó, ha mindkettőhöz hozzáférsz, mert néha vannak akciók, kuponok (pl nemrég két egymást követő hétvégén is féláron volt a Greengo) és így dupla esélyed van, hogy olcsóbban autózol. Nekem pozitív a tapasztalatom mindkettővel, ügyfélszolgálattal is.
Szerintem a képkészítés nem macera (vagyis igen, de a Te érdekedet szolgálja), én a Limókról is szoktam előtte/utána képet csinálni. -
fonok87
aktív tag
válasz
TomMusic #291 üzenetére
Régebben a GreenGo autókban volt egy pinpad (csomóban még most is van, nem szerelték ki), be kellett ütni a PIN-kódot az indításhoz. Ez megszűnt, azóta annyival bonyolultabb a használata, hogy lezárásnál kér minimum 2 képet. Ez szerintem nem baj, ha a parkoló autót meghúzzák, egy körrel kevesebbet kell futni hogy ne Téged vegyenek elő miatta. Cserébe 1 perccel tovább tart lezárni a bérlést (amit persze nem számláz már). Minenképp érdemes regisztrálni mind a kettőhöz, ahogy előttem is írta a kolléga, ha épp nincs a közelben az egyik szolgáltatótól autó, a másiknak lehet. Árban eddig kb ugyanaz volt, a Limo most emelt, a GreenGo egyelőre nem. Egyébként én a GreenGo-t jobban szeretem, főleg a villanyautók miatt. A Mercedes szuper, de a bérleti díja nekem lélektani határ felett van, a benzines VW Up meg annyira erőtlen a villany után, hogy én utálom vezetni. Persze ha az van vagy a busz ami negyed óra múlva jön, még mindig egyértelmű a választás
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Aki használja a MOL Limo és GreenGo-t is: GreenGo-t ugyanúgy kell használni mint a Mollimo-t?
Anno a Mollimo-t választottam, mert a GreenGo macerásnak tűnt. De úgy látom a weboldalon lévő leírás alapján, hogy már ugyanolyan egyszerű használni. És az eUP mérföldekkel jobb mint bármi más, meg villanyautó fan vagyok. Szóval lehet váltok, vagy legalábbis kipróbálnám a GreenGo-t, és ha beválik akkor valószínűleg inkább őket részesítem előnyben.
A Mollimo-nál az mondjuk tetszik, hogy korrektek, segítőkészek. -
xors
senior tag
Mol Limo flotta megint bővült: Kia Picanto benzines, fűthető kormány és parkolóradar!
-
luciferk
senior tag
Srácok, lányok ha esetleg nem tudtok róla, a GreenGotól egy pár nap múlva kapunk egy kis szülinapi kedvezményt nov 15-17közt.😊részletesebben,,,,,,
ÜNNEPELJ VELÜNK!
Már ismered a GreenGot, 🚗 tudod, hogy működik a bérlés, sok utadra elkísértünk már, mindig örülünk, ha látunk.😍 Most külön boldogok vagyunk, hogy harmadik születésnapunk alkalmából megajándékozhatunk. 🍰 Születésnapunk alkalmából november 15-17 között 50% menetdíj-kedvezményt adunk neked!
HOGY KAPHATSZ KEDVEZMÉNYT? 👀
🙌 A kedvezmény november 15-én 0 óra után indított és 17-én éjfélig lezárt összes bérlésre érvényes, és az utazást követően automatikusan jóváíródik. ⏰ A kedvezmény a parkolási díjra nem vonatkozik, de vezetni úgyis jobb, mint várni.💥 -
máyköl
veterán
Sziasztok,
Azt a Mol Limo kocsit amit töltenek épp Mol kúton, azt el szabad vinni?
-
xors
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogy a Mol -nál a Smar fortwo -nak miért vászon a teteje ha nem nyitható? (pontosabban nem vászon, csak be van vonva vászonnal)
Amúgy nagyon jó kis kocsi, csak mondjuk egy rosszabb főúton csapatni vele 60 körül nagyon érdekes érzés, ahogy dobálják a kátyúk a kis dobozt!
-
426os
őstag
Viszont sokkal többen használják, a fix költségek jóval többfelé oszlanak. Én Berlinben lepődtem meg múltkor, hogy olcsóbb a regisztráció (használati díjakat nem néztem).
Nagy különbség, hogy itthon aki teheti az saját autóval tötymörög a dugóban (keskeny az a réteg, aki megengedhetné az autót magának, mégsem tart), ezzel szemben Nyugat-Európában nagyon nagy kihasználtsággal működnek a sharing szolgáltatások (autó/roller/kerékpár/robogó). Minél többen fogják használni itthon, arányaiban annál olcsóbb lesz.Más:
500Ft-nyi ingyenperc Limora a LIMONEWS kuponkóddal. Elvileg csak azoknak, akik ma fel voltak iratkozva hírlevélre, de próba szerencse. -
emilll
tag
Jól látom, hogy Koppenhágában, a világ egyik legdrágább városában olcsóbb a DriveNow, mint Budapesten?
https://www.drive-now.com/hu/hu/pricing/
https://www.drive-now.com/dk/en/pricing
Lehet, hogy csak én nem látom a különbséget, hogy Bp-en miért 1 nap 40ezer Ft, míg Koppenhágában 21ezer Ft? 6 óra Bp-en 23ezer, Koppenhágában meg 17ezer? 3 óra meg ugyanannyi mindkét helyen. Miközben a benzin ott 440Ft, itt 390Ft az autók takarításának költsége kb. 3szorosa ott, a szervizeléséről már nem is beszélve. -
kpetyke
tag
Hello,
Rövidtávú carsharing (pár óra, hétvége) megoldásról tudtok?
-
Oliverda
félisten
válasz
Mr.Csizmás #273 üzenetére
Helyesbítek: a másik egynél.
-
Oliverda
félisten
válasz
Mr.Csizmás #271 üzenetére
Írtam valahol, hogy nem?
A Limóra emlékszem, hogy annak a közleményében nem volt szó buszos transzferről, íme:[link]
-
xors
senior tag
Lett Smart ForTwo és ForFour is a Molnál: [link]
69Ft percenként előfizu nélkül elég jó! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
marciart11 #265 üzenetére
Nem tudom milyen egyenlegről van szó. GreenGo-nál én annyit fizetek amennyit autózok. Nem töltöm fel előtte. Levonják másnap hajnalban a tegnapi autózás árát és kész.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
marciart11 #263 üzenetére
Melyik szolgáltatónál?
-
marciart11
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés mi van ha túl autozom a feltöltött egyenleget? De a bankkártyán van fedezet?
-
Csabee.
nagyúr
Nektek a DriveNow meddig zárolja (óvadéknak hívják) a pénzetek?
25.én béreltem 2x lezárolt s 18.500ft om azóta sem kaptam vissza. -
Oliverda
félisten
A DriveNow-val július 1-től a Liszt Ferenc repteret is célba veheted, hiszen itthon is elindul Drive'n Fly szolgáltatásunk.Tedd le az autót a DriveNow parkolónkban (2220 Vecsés, Széchenyi u. 68.), ülj át kényelmes DriveNow brandingelt prémium mikrobuszunkba és már indulunk is a repülőtérre, ahol közvetlenül a terminálhoz viszünk, extra költségek nélkül!
Eddig a DriveNow áll nyerésre a reptéri versenyben.
-
luciferk
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #254 üzenetére
Mennyi lóvé volt a legtöbb amit fízettél a greengónak a kényelem ért és a gyorsaság ért cserébe? nem szivtad a fogad amikor a számlát megláttad?
-
luciferk
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #252 üzenetére
Az ml-nél nincs a használatba vétel és utáni fotózkódás?
-
luciferk
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #249 üzenetére
Köszi a választ, éppen most kaptam e-mailt evvel kapcsolatban és hasonlót írtak mint te.......Ha bekapcsolod a Beállítások menüpontban a Forgalom megjelenítését, akkor láthatod az aktuális -nehezebben- járható útszakaszokat a térképen piros jellel.
A MOL limó-nál a kocsi, hang jelzéssel jelzi ha netán elhagyod a szolgáltatási területet, a greengónál csak az app jelzi ezt és az ügyfsz szerint nem is akarnak ez irányban fejleszteni mivel kevesen érdeklődnek iránta. -
luciferk
senior tag
A greengo app beállításokon belül a ki-be kapcsolható "forgalom megjelenítése " alatt vajon mit értenek? Én nem látok semmi változást ki be kapcsolásakkor.
A fentebb írt legújabb verzió helyesen 2.2.1015 -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #243 üzenetére
Próbáltam múlt héten beírni mert láttam a kódot muzej.hu-n de akkor azt írta lejárt.
-
Mr.Csizmás
titán
GGMUZEJ19
guess what
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #239 üzenetére
Limónál sem kell semmit nyomni ha megállsz vele a parkolóban. Csak akkor kell rábökni az appban az ikonra ha be akarod fejezni a bérlést - igaz ez egy kicsit félreérthetően van leírva az appban. Sosem nyomkodom Limo appot ha parkolok. Kézifék, ajtók bezárnak, ennyi.
-
luciferk
senior tag
Nemrég jött e-mailt a greengótól..............
GreenGo bérlés mai nap folyamán még egyszerűbbé és gyorsabbá válik! 🚀
Találtunk más biztonsági megoldást, ezért mostantól nem raboljuk az idődet: csak kinyitod a GreenGot, kiveszed a kulcsot és már suhanhatsz is, nem kell a PIN kódot bepötyögnöd a GreenGokban.
Az átállás a mai nap folyamán történik meg, így ne lepődj meg, ha még lesz olyan kocsi, ami kéri a PIN kódodat.
Folyamatosan fogjuk kiszerelni a GreenGokban a kézifék alatti gombokat, így egy kis ideig még velünk utaznak.
Hát mit mondjak, alakul a szolgáltatás pozitív irányba. -
Keem1
veterán
válasz
luciferk #230 üzenetére
De erre jött, a hibára.
[link]
ÚJDONSÁGOK
- GreenGoval a reptérre - keresd a reptér melletti transzfer parkolónkat és most nyáron extra költség nélkül mehetsz a Liszt Ferenc reptérre
- Már töltheted is a GreenGokat bónuszpercekért! Keresd a töltőinket a 7. kerületben és a reptéri transzfer parkolónkban
- Hibajavítás: az inbox és a Profilom menük elérhetetlenek voltakNálam is hibás volt, nem nyitotta meg az üzeneteket, már megnyitja. Tedd fel a mai frissítést (2.1.1012)
-
luciferk
senior tag
A greengo app frissítése óta az üzeneteket nem lehet megnézni mert 1/2 óra múlva is csak azt írja, hogy kérem várjon.... a térképre sem lehet visszalépni csak a mobil újraindítása után, ti tapasztalatok hasonlót?
-
luciferk
senior tag
Ja... meg nemsokára a fenti e-mailen kívűl az alábbi e-mailt is küldték,,,,,,,,,,
Hasznos információk első greengózásodhoz
Kedves Ferenc!
Örömmel értesítünk, hogy mai napon jóváhagytuk regisztrációdat, így érvényes a GreenGoval kötött keretszerződésed! Örülünk, hogy a greengózók nagy csapatában üdvözölhetünk!
Nem megy az elindulás?
Nem tudod lezárni a bérlésed?
Nem állt át parkolásba?
Balesetet szenvedtél?
Első indulás előtt ajánljuk az applikáció Súgó menüpontját, ahol az indítás, parkolás és leállítás részleteit megismerheted.
Mi veled vagyunk: hívd a nap bármelyik órájában a technikai segítségnyújtást ezen a számon: +36 1 885 2015
A telefonszámot megtalálod az appban is a Kapcsolat menüpont alatt.
A te érdeked! Ezekre figyelj oda:
Díjcsomag
Amennyiben online kötöttél velünk szerződést, a havidíj nélküli Minimál díjcsomagot állítottuk be neked. Ehhez 80 Ft-os menetidő és 20 Ft-os parkolási percdíjak tartoznak. Ha havi 66 percnél többet mész, akkor az Alap díjcsomaggal érdemes greengóznod, ahol 990 Ft-os havidíj mellett 65 Ft a menetidő és 15 Ft a parkolási percdíj. Bármikor tudsz díjmentesen díjcsomagot váltani az applikáció Szerződéseim/Bérléseim menüpontjában.
Értékeld az autó állapotát
A bérlés kezdetekor nézd meg a GreenGot rendesen kívül-belül, és fényképezz le minden rendellenességet. A bérlés zárásakor is készíts legalább két képet a GreenGo két, átellenes sarkából, hogy látszódjon az autó mind a négy oldala. Ha elmulasztod, lehet, hogy az előző bérlő által okozott vagy a bérlésed utáni, parkolás során keletkezett kárt neked kell megtérítened.
Ellenőrizd parkolásnál és zárást követően az autó státuszát
A szélvédő mögötti kijelzőn ellenőrizd az autó státuszát parkoláskor és a bérlésed végén is, nehogy nagyobb összeget számlázzunk a sikertelen státuszváltás miatt.
Hatótáv
Az applikációban láthatod a kiválasztott autó töltöttségét és a becsült hatótávot. Ne lepődj meg, ha a műszerfal ennél kevesebbet mutat, hiszen a megtehető távolságot sok tényező befolyásolja. Tedd a váltót B fokozatba, légtérfűtés helyett próbáld ki az ülésfűtést, vagy ha nagyon spórolni akarsz az energiával, használd az Eco/Eco+ funkciót, és hozdd ki a maximumot a GreenGodból! Ne feledd, hogy a bérlésed végén - az applikáció adatai szerint - hagynod kell legalább 9%-os töltöttségi szintet az autóban, hogy biztosan eljussunk vele egy töltőoszlopig!
Figyeld a KRESZ-táblákat parkolásnál!
A bérlésed végén olyan helyen hagyd ott az autót, ahol egy hétig szabályosan parkolhat. Kerüld a rakodási területeket vagy az olyan parkolókat, ahol csak hétvégén lehet szabályosan megállni!
További bónuszperceket szerezhetsz
Ajánld a GreenGot ismerőseidnek! Az applikáció Ajánld ismerősedinekmenüpontjában találod a saját ajánló kódodat. Ha valaki a kódodat megadva sikeresen regisztrál, akkor neked is és az ajánlottadnak is 2019 június végéig 30-30 bónuszpercet írunk jóvá.
Használd fel a bónuszperceidet
Figyelj rá, hogy a bónuszperceidet nem automatikusan használod fel, hanem a bérlésed végén neked kell beállítanod a csúszkával!
Védjük együtt környezetünk!
Próbáld ki bátran a sebességváltó B fokozatát:rakd D-be és húzd hátra a váltókart. Ilyenkor, ha felengeded a lábad a gázról, a "motorfék" bekapcsol, és az autó erősen lassulni fog - a féklámpa ég ilyenkor. Az így nyert energia visszatöltődik az akkumulátorba, így kevesebb áramot fogyasztasz az utadon és véded a környezetet.
Egyenleg
A 4.900 Ft-os regisztrációs díjat egyenlegként írjuk jóvá, amit a következő 3 hónapban tudsz felhasználni
Az applikációban van lehetőség egyenlegfeltöltésre, amihez kedvezmények is társulnak, részletekért tekintsd meg az applikáció Egyenlegem menüpontját
Foglalás
Ha kiválasztottál egy autót az applikációban, a baloldali óraikonra kattintva az első 30 percre díjmentesen le tudod foglalni. Ha ennél tovább szeretnéd foglalni, akkor a parkolási tarifáddal megegyező percdíjért tudod ezt megtenni. Figyelj rá, hogyha a foglalásod után végül mégsem indítod el a bérlést, akkor 4 órára felfüggesztjük a foglalási funkciódat. Bérelni továbbra is tudsz, csak a foglalás nem lesz elérhető erre az időre.
Radar Funkció
Az applikáció térkép nézetében a céltábla ikonra kattintva érheted el a radar funkciót, amivel be tudod állítani, hogy egy adott időszakban, adott környéken jelezzen neked az applikáció, ha elérhető autó jelenik meg.
Kövesd facebook oldalunkat, hogy elsők között értesülj mindenről, ami a GreenGo háza táján történik, illetve csatlakozz a GreenGo-val csapatom! nevű önszerveződő facebook csoporthoz, ahol tapasztalatot cserélhetsz a többi greengózóval!
Ha bármilyen kérdésed, problémád, ötleted van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, írj nekünk az ugyfelszolgalat@greengo.hucímre.
Köszönettel,
GreenGo csapata
Enyém. Tiéd. Miénk. -
luciferk
senior tag
Most már úgy néz ki, hogy a regisztráció - jóváhagyás egész gyorsan megy, jún.13. 8:46 perckor regisztráltam, és jún.13. 10:13-perckor a greengo jóvá is hagyta a regisztrációmat vagyis másfél óra telt el a regisztráció és a jóváhagyás közt. Nem rossz...:)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #216 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
GreenGo -40% 06.15.-én: MARGO19
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #207 üzenetére
Hiaba hivod az ugyfelszolit, elhiszem hogy akkor segitenek ha nem megy a berles lezarasa, de ha serules van akkor az 100k-tol indul.
Benne van az aszf-ben hogy serules eseten onresz 10% de minimum 100k ha pedig megnyomjak akar csak a lokost mar bukta van
szerk: kamera alatt nyomtak meg, nem volt 10m a kameratol, lezartak az ugyet azzal hogy nem latszik semmi a felvetelen szcsa.
-
luciferk
senior tag
válasz
radi8tor #206 üzenetére
Nem rossz ötlet a lezárás és egyből foglalás combo, mert fél óra elég a vásárláshoz, ha nem elég akkor lehet hosszabbítani is a foglalást. Vajon ha az autón már vannak hórpadások, karcolások mennyi idő után javíttatja ki a szolgáltató? mert ugye használat elött mindíg le kell fényképezni valamint be kell írni a látott hibákat. Igaza van DeFrancónak sokan nincsenek tisztában azzal vagy nem akarnak tudomást venni róla, hogy elég nagy anyagi (100ezrek) felelősséggel jár a limózás vagy a greengózás, mert ha megtörténik a baj akkor jön a síránkozás na meg kapargathatja a fejét ha nincs elég pénze, hogy hogyan fizesse ki az okozott kárt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #207 üzenetére
Ahhoz azért nagy balszerencse kell (hogy lezárás után rögtön elvigyék előled).
De ha arra gondolsz lezárás után nem jelenik meg a térképen az az app hibája. Újraindítás általában megoldja. Főleg MOL Limónál vettem ezt észre, amikor lemondtam egy foglalást: nem szabadult fel az autó. -
DeFranco
nagyúr
válasz
luciferk #203 üzenetére
szerintem erről van valami a gyikban, úgy emlékszem a te felelősséged (eleve hogy bizonyítod hogy akkor történt amikor nem ültél benne, és nem pl. parkoláskor húztad meg) max. fényképezni tudsz kiszálláskor.
sokan nincsenek ezzel tisztában vagy nem akarnak róla tudomást venni de elég nagy anyagi felelősség a limózás greengózás. éppen ezért én is csak akkor használom ha különösen indokolt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
luciferk #203 üzenetére
Nem tudom pontosan hogyan rendelkezik erről az ÁSZF, de parkoló autónál nem számítasz vezetőnek, tehát nem téged terhel a felelősség. (kivéve, ha olyan helyre állsz ahol nem szabad megállni)
Másik kérdés az, hogy mekkora sérülés lett a kocsin. Szerintem a karcok miatt nem szólnak, az normális velejárója a városi közlekedésnek. -
luciferk
senior tag
válasz
radi8tor #202 üzenetére
Ezek szerint, ha másik bankkártyát is hozzá lehet adni akkor gondolom a már nem aktívat le is lehet törölni, hogy ne próbálkozzanak a terheléssel. Egy kicsit agájaim, vagyis rizikók is vannak a használattal kapcsolatban, pl ha beugrok a piacra vásárolni és ez idő alatt valaki meghúzza a kocsit akkor valószínű, hogy nekem kell fizetnem a költségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest