Új hozzászólás Aktív témák
-
péjé
őstag
sziasztok,
hol tudom ki/bekapcsolni hogy ne tudja magát frissíteni a Kodi? 17.3-at szeretném megtartani.
köszi -
péjé
őstag
válasz
junkpod #1747 üzenetére
hi,
kb. 10x is végigcsináltam...a videó--fájlok---videó hozzáadása--betallózom----ok--könyvtár tartalmát kiválasztom "sorozat"--ok--tvdb--ok--megkérdezi h frissítsen-e---ok---látom h a csíkban lefutnak a sorozataim címei, a főképernyőn megjelenik a sorozatok éééés....tádáám...üres....:-)
Nincs tiltva semmi, a fájlok közül azonnal indul minden.
Még megnézem a NAS-on van-e vm jogosultság eltérés a filmek és sorozatok könyvtár között... -
péjé
őstag
válasz
junkpod #1741 üzenetére
Sajna továbbra sem talál semmit a scrapper...leszedtem többet is, The TVDB, XEM, Movie database...nem állítok nyelvet, semmit csak megadom az útvonalat, kérem a frissítést, lefut és semmi...:-)
A plex meg ráadásul nem elérhető perpill...
visszaraktam a 16-os kodit, ue. a helyzet. A sorozatok könyvtáramban nem változott semmi...lehet nem iszom rendesen v. ilyesmi... -
péjé
őstag
sziasztok,
települt a lejátszómra a 17-es kodi (himedia q5 pro 2.0.1. fw).
a filmekhez szépen leszed minden infót, a sorozatoknál ugyanarra a könyvtárra nem csinál semmit mint amire a 16-os legalább megpróbált vmit. Igazából az sem tudott infót leszedni de legalább működött h melyiket néztem, stb.
Most azt látom h megadom a könyvtárat (NAS) és fut az infócsík h keres a sorozatokhoz de amikor végez akkor üres a Sorozatok rész, még a sima könyvtárakat sem tudom tallózni...
Mit néztem be h nem megy? külön a fájlokban kell kurkásznom h tudjak nézni sorozatot.
A 16-osban feltettem a kodi-plexet mert az szépen kezelte a sorozatokat de a 17-esben telepítem és nem fut a legújabb plex, a régebbit meg nem engedi telepíteni mint a 16-os.
Hagyjam egyelőre a 17-est aztán majd javítanak rajt?
előre is köszi. -
péjé
őstag
szia,
nincs billentyűm de vhogy elővarázsolom majd ezt neked...de azt gondolom rájöttem mi a bibi.A laptopomon vannak a filmek, onnan DLNA-t használva nézem őket a tv-n... eddig a laptopomon lévő kodit kapcsoltam be és használtam mint DLNA és ezen keresztül kapta a box a jelet. Most átállítottam a boxon a Kodit hogy a windows hálózaton tallózva keresem meg a filmet és így sztem jobb lett...remélem érthetően írtam le...:-)
Kicsit kísérletezek vele még, hátha nem adom el a boxot mégsem...:-)
köszi a segítséget. -
péjé
őstag
sziasztok,
egy MXIII 2/8 gb-os boxom van, tronsmart 115k4 firmwarrel...frissítettem a Kodit 15-ösre de nem az igazi a képminőség így sem.
Főleg a kisebb, sorozatfilmes mkv-k képe észrevehetően rosszabb mint a fapados LG tv-m amit visszaad saját lejátszójával minőséget.
Ezt fogadjam el v. esetleg beállítás kérdése?másik: az SPCM-et használjátok ti? megragadt egy ilyen soron a szemem:
- Auto-framerate switching for Amlogic....ezt nem tudták eddig android alatt a lejátszók csak OpenElecnél, nem?előre is köszi ha vki ír vmi hasznosat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest