Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Laptop alkatrészek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
A Kodi főmenójére gondolok, ahol ki tudom választani mit szeretnék. Videos/Music/System/stb.
Találtam egy külföldi fórumot, ahol kivesézték már a problémát.Tehát nem egyedi a probléma, ahogy írtad Kodi bug. Részben van megoldás. A video acceleration beállításoknál ki kell kapcsolni az amcodecet. A lejátszás teljesítménye elvileg romlik. Ezt még nem volt időm kipróbálni tüzetesebben. Egy 1080P videóba belenéztem, az simán ment.
Egy másik megoldás egy add-on. XBMC unpause jumpback a neve. A videó folytatásakor visszateker 1 másodpercet.
Harmadik megoldás pedig a Kodi eltávolítása és az SPMC telepítése. Az SPMC egy Kodi spinoff. Koying készítette, aki az egyik tagja az XBMC csapatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest