- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Autóhifi
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Churpik
tag
Gratula és kösz!
A 3167-t valahogy lefelejtettem, pedig még néztem is róla összehasonlító videót (vs Skmei 1816). Tulajdonképpen a 3167 egy 6016, csak kapott egy sárgaréz ötvözet keretet. A tok műanyag (ezért feleannyi a súlya), a 1816 viszont teljesen fém.
Talán a legjobb választás a 2091 jelenleg, engem a feliratok hiánya kicsit zavar (a Sanda és az Ohsen is feliratos, a Resist gomb klasszikus ugye), de kinek mi jön be. A 2091-esen legalább nem lóg ki védtelenül a korona.
Az OhsenOak jól bírja. Az analóg másodpercmutató hasznosabb mint gondoltam, cserébe 10 centiről is hallod hogy ketyeg
Három napig ázott Hévízen a 28 fokos sűrű termálvízben és kutya baja sincs.
Erről eszembe jut, hogy MWC egyik videójában egy kilences golfütővel elbúrja a távolba a Skmei fém square G-Shock másolatát. A hátlap leesik, a szíj kiakad egy ponton, de az óra ugyanúgy működik tovább - shock resist igazolva
Rendeltem 4 db Ohsen GBD-200 másolatot is, most azokat várom, illetve egy Skmei GA-100 másolatot is (amit egyelőre a kínai sz*rik összecsomagolni már a negyedik napja).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged