Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso11
csendes tag
Sziasztok!
Valaki leírná pontosan hogyan kellene feltennem a win10-et? mert itt több variációt is olvastam, media creation tool-al, felajánlott frissítés-el, vagy pendriver-ról tiszta telepitéssel is.
Most win8.1 van rajta, frissítések is fent vannak + az office is, + vettem bele 32GB-os SD kártyát. (Márc.-ba vettem még a tabletet, de most szeretném a win10-et feltenni).- Ha le szeretném menteni azt a rejtett 4GB-os partíciót amin a win8.1 van minden cuccával együtt azt mivel tudom pontosan? (SD-re vagy pendrive-ra).
Köszi
Üdv, Zs.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest