- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Újabb AI gyorsítóktól búcsúzhat Kína?
- Kompakt vízhűtés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
Lemaradt egy rész. Valamelyik nap láttam meg a Lake Balaton Feeder botot [Bullfishing Store] . Videó alapján nagyon helyre kis botnak találtam. Kialakítása véleményem szerint így képernyőn keresztül jónak tűnik, persze a horgász élet fogja megmutatni mire képes.
Igaz egy bemutató videótól többet vártam volna, több akció fárasztás közben, ne csak a dobások legyenek a fő szempontok.
Sokat beszéltünk a zsinór jelölőkről, és szembe tűnt a horgász műsorok nézegetése közben, neves pecások is használják az Edding 950 jelölőt minden gond nélkül, gondolom filmezés közben nem vették észre hogy nem a drágábbik verzió maradt elöl, tessék marketing . -
sasa311
veterán
Ott van mindkét helyen, hogy nem rendelhető. Én már majdnem egy éve kérem a pecaplázásokat minden alkalommal, mikor ott vagyok, hogy nézzék meg mikor rendelnek újra, mert kéne spicc (eldobtam tavaly tavasszal ) de mindig csak rázzák a fejüket, hogy már a bot sincs, alkatrész max akkor lesz ha hoznak újra botot (soha napján kiskedden)
Ez a bajom többek között az energoval meg úgy az összes magyar márkával. Találnak valami kínai cuccot - hogy most jó vagy nem jó az mellékes - felmatricázzák, rendelnek belőle 1x egy konténert és alá szolgája, soha többet semmi, mert legközelebb már másik helyről hoznak más konténert.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Parfüm topik
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Újabb AI gyorsítóktól búcsúzhat Kína?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest