Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ONEFREE
aktív tag
És ez is milyen már?! Kikapcsolt win frissítés, de azért frissít
Eszméletlen mit művelnek. Nagyon várom már a net szolgáltatóknál a gamer netet (alacsony ping) és mint írtam a 2db kapcsolót a Windowsba.
Amúgy nekem jó tapasztalataim vannak a Windows 11 el. De nekem nyers win kellett
-
ONEFREE
aktív tag
Ez játék függő is,de nem emlékszem számszerűen rá. Nagyon régóta egy Kanadai verzió win10 et használok. De amire tisztán emlékszem az a microlagok. Én Batlefied 4 et és Tarkovot játszom. Ha a háttérben a kikapcsolt és hangsúlyoznám kikapcsolt win 10 frissítés megy játék közben az több mint idegesítő! Akkor van fps drop mikrolag stb. Neked vannak ilyen tapasztalataid?
-
ONEFREE
aktív tag
Kicsit más. Nem tudom el hinni, hogy a Microsoftnak nem jutott eszébe egy GAME gombot készíteni a rendszerünkbe. Pl F12. Milyen szép lenne ha a rendszer a gomb megnyomásával leállítana minden felesleges háttér folyamatot és kiélezné a rendszer magát a legnagyobb teljesítményre. Ez is lehetne egy hatalmas innováció. Nem tudom ez egyáltalán eszükbe jutott e valaha. Mi több! Még meg lehetne paprikázni a dolgot ONLINE, OFFLINE gombal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest