Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- TCL LCD és LED TV-k
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
s_knight
tag
aha
jelenleg nekem elsődleges + másodlagos vezérlő nincsen. Csak az NVIDIA Nforce 2 van ott ami a SPP/IGP ATA Controller. Másom nincs ott. Lehet, hogy azért mert az a hddm kint van az usb porton?
Amugy honnan tudom letölteni a legujjabb nvidia alaplapi drivert ami nem gagyis? -
s_knight
tag
Sziasztok!
Van egy kis hibám! S lehet, hogy van is ilyen topic már. De a problémámra már lassan 1 éve nem találok megoldást és még a boltokban sem tudnak mit mondani. Ezért kérem a ti segítségeteket!
A konfig:
Alaplap: ABIT NF7-S
Proc: AMD 2500+ ( Barton ) ( 3000+ os )
Ram: 512DDR 400Mhz Infineon és 512DDR 400Mhz Hynix ( Dual )
HDD: 80G Maxtor 2M Cache ( Ezzel van gond! )
120G SATA Maxtor 8M cache
Video: ATI 9700Pro
Hang: Blaster Audigy 2
PCI: Tunner kártya. ( Pinnacle )
A probléma a következő. Teljesen véletlenszerűen jelentkezik az esemény a 80G hdd-men. Ez pedig a késleltetett írásmód hiba. Ez mindig véletlenszerűen jön létre. A mutkor pl 30secig tartott mig létrehozott egy könyvtárat rajta. Nem jöttem még rá, hogy mi okozhatja ezt a hibát, mert kb 8hónapig nem volt semmi gondom, most meg van. Amit már csináltam az a kábel csere volt ( nem használt! ), alaplapcsere ( az sem használt! ), különbözö variációba raktam fel az ide vezérlő drivert ( szintén nem használt, csak késöbb jelentkezett a hiba! ). Viszont, ha usb portra rakom ki a hdd-met, akkor elvileg nincs gond vele. Elvileg, mert igy csak kb 1hétig használtam. Nos remélem van valakinek ép és jó ötlete a megoldás fele, mert én már teljes mértékben kifogytam belőle.
Ja igen! Lefuttatam néhány tesztett is,és azok hiba nélkül lefutottak! Szóval nem tom, hogy most mi a rák baj van.
Köszönöm előre is a hozzászolásokat és a segítségeket!
S kérem azokat akik már találkoztak ilyennel azok írják ide. Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Formula-1
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest