Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• s_knight

tag

válasz stoorm #4 üzenetére

aha

jelenleg nekem elsődleges + másodlagos vezérlő nincsen. Csak az NVIDIA Nforce 2 van ott ami a SPP/IGP ATA Controller. Másom nincs ott. Lehet, hogy azért mert az a hddm kint van az usb porton?

Amugy honnan tudom letölteni a legujjabb nvidia alaplapi drivert ami nem gagyis?

• s_knight

tag

válasz stoorm #2 üzenetére

oké!

Köszi az infót!

De ezen is már túl vagyok. És ugyan ez a jelenség megmaradt! Egyéb ötlet?

Te melyik nvida alaplapi drivert raktad fel?

• s_knight

tag

Sziasztok!

Van egy kis hibám! S lehet, hogy van is ilyen topic már. De a problémámra már lassan 1 éve nem találok megoldást és még a boltokban sem tudnak mit mondani. Ezért kérem a ti segítségeteket!
    A konfig:
    Alaplap: ABIT NF7-S
    Proc: AMD 2500+ ( Barton ) ( 3000+ os )
    Ram: 512DDR 400Mhz Infineon és 512DDR 400Mhz Hynix ( Dual )
    HDD: 80G Maxtor 2M Cache ( Ezzel van gond! )
    120G SATA Maxtor 8M cache
    Video: ATI 9700Pro
    Hang: Blaster Audigy 2
    PCI: Tunner kártya. ( Pinnacle )

A probléma a következő. Teljesen véletlenszerűen jelentkezik az esemény a 80G hdd-men. Ez pedig a késleltetett írásmód hiba. Ez mindig véletlenszerűen jön létre. A mutkor pl 30secig tartott mig létrehozott egy könyvtárat rajta. Nem jöttem még rá, hogy mi okozhatja ezt a hibát, mert kb 8hónapig nem volt semmi gondom, most meg van. Amit már csináltam az a kábel csere volt ( nem használt! ), alaplapcsere ( az sem használt! ), különbözö variációba raktam fel az ide vezérlő drivert ( szintén nem használt, csak késöbb jelentkezett a hiba! ). Viszont, ha usb portra rakom ki a hdd-met, akkor elvileg nincs gond vele. Elvileg, mert igy csak kb 1hétig használtam. Nos remélem van valakinek ép és jó ötlete a megoldás fele, mert én már teljes mértékben kifogytam belőle.
    Ja igen! Lefuttatam néhány tesztett is,és azok hiba nélkül lefutottak! Szóval nem tom, hogy most mi a rák baj van.

Köszönöm előre is a hozzászolásokat és a segítségeket!
    S kérem azokat akik már találkoztak ilyennel azok írják ide. Köszönöm előre is!

Aktív témák