Új hozzászólás Aktív témák
-
raven10011
senior tag
válasz
Iginotus #115 üzenetére
Elmész barkácsboltba, megveszed az 5csillagos 2000HUF-os fúrószárat és azzal mire felpörgeted a fúrót már ott is van neked a lyuk.
Most hétvégén fúrtunk vele 1,5mm-es rozsdamentes acéllemezt. Ha azt olyan könnyedén nagy melegedés nékül átvitte, akkor egy pc házzal se lesz gondod. -
-=Ghost=-
őstag
válasz
Iginotus #113 üzenetére
ilyet pontosan még nem láttam de ha körülnézel a vízhűtés.com on ott van egy hasonló igasz az nem szubcső hanem fan adapter de ilet szerintem nem lehet kapni...
max egy ilyen cuccokkal foglalkozó boltban (hangfalak házimozik disco cuccok stb)
a köröket meg minden ember megoldja egy fúróval -
-=Ghost=-
őstag
válasz
Iginotus #111 üzenetére
szerintem igen
mert ugye ezeknek az ábra bonyolultságától függően van az áruk
és ez elég bonyi mert kis aprólékos cuccokat kell kialakítani
szerintem ha elviszed ogy vágják ki az első reakció lesz hogy kiröhögnek a második pedig hogy azt ajánlják hogy fúrd ki magad mert ez géppel marhadrága lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest