- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
Fel-fel....
-
BOBO6
aktív tag
'estét!
-
BOBO6
aktív tag
Tehát akkor mégyegyszer. Házat már találtam.
Keresnék 1,3-1,xGHz palo, morgan, tbred-a/b, applebred magos cpu-t, ha kevésbé tunigolható, akkor olcsón, ha tuningproci, akkor a húzhatósággal arányos áron. Hűtő nem kell, némi próbagari viszont igen. -
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
'estét!
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
Srácok, tudom hogy van nálatok fölös proci meg ház, nézzetek be a sarokba, lehet hogy ott van...
-
BOBO6
aktív tag
Fel!
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
Nem-nem. Elhiszem, hogy a házad szép állapotban van és nem kétlem hogy megéri az árát, de nekem megfelel egy egyszerűbb, régebbi netán itt-ott megkopott házikó, mindössze egyben legyen és ne legyen felszántva a festék rajt.
Én max 1k ig keresek, de akkor kijavítom, nem max, hanem fix 3cd helyes ház kell. -
BOBO6
aktív tag
A téma adott, legfontosabb paraméter az ár.
Ház azért ne legyen nagyon lelakva.
Proci ép legyen, 7k alatt érdekelhet morgan duron, applebred duron, palo, t-bred a/b, tuning nem, ár viszont szempont, max 2000+ vagy ilyesmi érdekel.
Ellenben érdekelhet komolyabban tuningolható proci is, ez viszont tuning mértékétől függ.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tidal
- Motoros topic
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest