Aktív témák
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
Fel-fel....
-
BOBO6
aktív tag
'estét!
-
BOBO6
aktív tag
Tehát akkor mégyegyszer. Házat már találtam.
Keresnék 1,3-1,xGHz palo, morgan, tbred-a/b, applebred magos cpu-t, ha kevésbé tunigolható, akkor olcsón, ha tuningproci, akkor a húzhatósággal arányos áron. Hűtő nem kell, némi próbagari viszont igen. -
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
'estét!
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
Srácok, tudom hogy van nálatok fölös proci meg ház, nézzetek be a sarokba, lehet hogy ott van...
-
BOBO6
aktív tag
Fel!
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
-
BOBO6
aktív tag
Nem-nem. Elhiszem, hogy a házad szép állapotban van és nem kétlem hogy megéri az árát, de nekem megfelel egy egyszerűbb, régebbi netán itt-ott megkopott házikó, mindössze egyben legyen és ne legyen felszántva a festék rajt.
Én max 1k ig keresek, de akkor kijavítom, nem max, hanem fix 3cd helyes ház kell. -
BOBO6
aktív tag
A téma adott, legfontosabb paraméter az ár.
Ház azért ne legyen nagyon lelakva.
Proci ép legyen, 7k alatt érdekelhet morgan duron, applebred duron, palo, t-bred a/b, tuning nem, ár viszont szempont, max 2000+ vagy ilyesmi érdekel.
Ellenben érdekelhet komolyabban tuningolható proci is, ez viszont tuning mértékétől függ.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged