Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
arcitec #238897 üzenetére
Minden. Évszaktól függően ( mikor mi...a tekerés a szabadban, túrázgatás (felfedezni/idegen helyeken tekerni, száguldás
, kikapcsolódás, sport, az az érzés mikor része vagy a környezetnek(itt jön be a jó ruha a képbe) es minden rezzenetét érzékeled, és testsúly tartás is ha már így bele gondolok-arra is jó hatással van, de szerintem ezzel sokan így lehetünk.
-
szimpláncsak
tag
válasz
arcitec #238897 üzenetére
Vannak olyan hülyék, akiknek az összes a felsoroltak közül. Ezért van montim is és országútim is. Az más kérdés, hogy "fejlődés" szempontjából jobban járnék, ha eladnám mind a kettőt és az egyikből vennék egy jobbat.
. De annyi időm sajnos úgysincs, hogy ne Mamil tempóban menjek. Strava szerint heti átlagom 3 tekerés,124km.
Anno én azért vettem meg az országútit, hogy kényelmesebben, gyorsabban tudjak megtenni hosszabb távokat is. Miskolc- Kékestető- Miskolc volt a leghosszabb (220km, 3000m szint). De Miskolc - Tisza-tó - Miskolc is 150km vagy Miskolc - Aggtelek - Miskolc is 140km körül van(ezt még montival). De emelett montival is szeretek menni az erdőben, elég sok "jelzetlen" kilátópontot így "fedeztem" fel a Bükkben. Azóta mondjuk az egyik helyére odaépítették Lillafüreden a Zsófia-kilátót
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- SSD kibeszélő
- Path of Exile 2
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest