Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #314114 üzenetére
Egyebkent pont az a ritka eset volt, hogy mindent betartottam ami a cimken volt. 30fokon mostam,
minimal mosogellel, oblites ciklusban csak víz volt es ki volt forditva. Egyebkent kek foltok voltak a ragasztoanyagban ami ruhan maradt, a mosogel kek szinu volt. -
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #314084 üzenetére
Ahh leesett.
Ringman: ja, mindenkinek a sajat boren kell megtapsztalni mennyi/milyen ruha kell milyen idore, nem lehet meguszni.
-
ReFleXx
addikt
Aki rendelt SportOkay-rol annak milyen futar hozta a csomagot? Egy osztrak posta tracking szamot kaptam.
-
ReFleXx
addikt
válasz
fulton #313952 üzenetére
Chatgpt:
Ez a szöveg nem teljesen helyes magyarul. Íme a javított változat:
"Szuper. A tejföl ott is leszállt, ahogy látom. Ide havat mondott, de tolódik, vagy nem lesz belőle semmi. Kipróbáltam a kilométer-beépülő alkalmazást Straván. Ez megmondja, mennyi idő alatt tekertél."Javítások magyarázata:
"leszállott" helyett "leszállt" - a magyar köznyelvben a "leszállt" szó gyakoribb.
"havat mondott de" → "havat mondott, de" - a "de" kötőszó elé vessző szükséges.
"Kipóbaltam" → "Kipróbáltam" - helyesírási hiba.
"kilomat béépülő appot strván" → "kilométer-beépülő alkalmazást Straván" - érthetőbb így, valamint a "kilométer" teljes szó helyesebb és a "béépülő" helyett a "beépülő" a helyes írásmód.
-
-
ReFleXx
addikt
válasz
parandroid #313901 üzenetére
Se gorgo, se fa. Ettol az is jobb ha feltekerek a Normafara es lehozom a bringat a fogaskerekuvel
-
ReFleXx
addikt
Amig nincs kamasli, johetnek a filleres nepper trukkok, hogyan lehet a lab lefagyast mersekelni
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz
ZavaBalazs #313387 üzenetére
Egyebkent ennel a decas felsonel nektek nincs ilyen problema, hogy a karon levo fenyvisszavero csikok elválnak?
-
-
ReFleXx
addikt
válasz
Napfénysüti #313810 üzenetére
Karoo2-nek a homeroje nem igazan pontos, -2-t irt de inkabb +2 fok volt
-
ReFleXx
addikt
válasz
f_sanyee #313637 üzenetére
Grat
Meg1 Radonos, ugyanilyen bicom van csak a vilagosszurke/piszkosfeher. Neztem anno de nem ertettem a sotetszurkenel a 100euros felarat. Ez a fehernek mondott meg inkabb vilagosszurke, eloben mas mint a kepeken. A gyari nyereg az nagyon kenyelmetlen volt es nyekergett is par kilometer utan, ratettem egy itthon hevero nyerget, meg szinben is passzol es nem nyekereg.
-
ReFleXx
addikt
válasz
ZavaBalazs #313387 üzenetére
Ez nekem is tetszene, ha ketto L-es sikerul a masik erdekel. Decaban mindig abbol nincs keszleten ami kellene amugy…
-
ReFleXx
addikt
Megmurdelt a Magene pulzuspantom, vagyis mukodik de hulyeseget mer, nyugalmiba 160-as pulzus meg hasonlok. Ahogy utana olvastam nem egyedi problema, van akinek 5-6 honap utan jött elő, nekem kibirt kozel 2 evet. Rendeltem helyette egy Polar H10-et
-
ReFleXx
addikt
Szinte kifogytam Smoovevol, most akarok rendelni tradeinnrol, ha valaki be akar szallni rendelesbe irjon privatban.
Dark Archon jut eszembe multkor felhoztad miert baszakodunk kozos rendelessel, hat pl azert mert most is 3-4 dolog kellene, de meg veletlenul sincs olyan shop ahol mind a 4 dolog keszletem lenne, 3 shopbol kell megrendelni 4 tetelt, sok kicsi meg sokra megy… Smoovet
meg csak kb ott kapni. -
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #312228 üzenetére
Koran huztad ki (Thats what she said
)
-
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #312228 üzenetére
Ajanlottam volna a Canyon Roadlite -ot , de most teli aron irja, illetve nincs is keszleten, mult honapban eleg nagy akcio volt rajta.
-
ReFleXx
addikt
válasz
chubby2o6 #312120 üzenetére
Nahde nem vagom hogy mukodik, nem szedtem meg szet, videot nem talaltam rola.
Harom csavar van osszesen, van egy 0.3Nm-s hernyocsavar oldalt amit emlitettel meg felul egy masik hernyocsavar szelen, illetve kozepen egy masik csavar.
Most ebbol a 3bol melyik mire szolgal?Illetve a mai tekeres soran elojott egy kattogo/recsego hang tekeres kozben, nagyon remelem ennel is csak a hajtokarokat kell megzsirozni a kozepcsapagy vegeknel.
Seep: koszi, emlekszem te is Radont vettel nemreg
-
ReFleXx
addikt
válasz
ReFleXx #312116 üzenetére
Btw Hasaggymeg segits mar, hogy kell beallitani a remote lockoutot? Neked ugyanez vagy hasonlo van.
Ket gondom van vele, nem tetszik ahogy a bowden all se a belepo oldalon sem a kilepon, a masik meg hogy amikor offolom a lockot akkor nem ugrik vissza szepen a kar csak lassan nehezen. -
ReFleXx
addikt
Szep kirandulos ido volt, mai terdes:
Arra jottem ra, hogy el kellene menjek egy montis technikai trainingre, voltak szakaszok ahol punci voltam leveretni. -
ReFleXx
addikt
Van egy olyan problemam, hogy a vazon belul vezetett fekcso rossz uton hozzaverodik az also vazcsohoz belulrol.Van kozuletek akinek ez elofordult mar es sikeresen megoldotta ? Talaltam par megoldast, pl a habszivacs cso rahuzasa a fekcsore, illetve cubeoknal lattam az üvegmosos megoldast
Nalam szerintem nem lenne eleg hely hogy a habszivacs csovet rahuzzam, szal lehet az uvegmoso iranyaba kellene mennem. Nem szeretnem bontani a fekcsovet emiatt, a habszivacsot is ralehet egyebkent tolni szetszedes nelkul, a habszivacs darabolasaval es bemetszesevel.
Igy nez ki nalam a vaz ahol tamadnom kellene. -
ReFleXx
addikt
válasz
ZavaBalazs #311929 üzenetére
Az a baj hogy nem birnam a csajokkal a tempot es az ultraciki lenne
-
ReFleXx
addikt
válasz
ZavaBalazs #311906 üzenetére
Jol latom hogy visszafele a Graveles utvonalon egy srac 4 csajjal teker vissza?
-
ReFleXx
addikt
válasz
dom1n0 #311904 üzenetére
En multheten voltam vegig beteg,6-an vasarnap hazafele tekerve ereztem mar hogy valami nem ok, nincs power, hetfon mar fajt a torkom meg kis kohoges , hoemelkedes, pentek este viszont mar ugy ereztem megmaradok, szombaton 5nap kihagyas utan meg toltam egy 100km 700m+ szinttel, szerencsere hamar tul lettem rajta, egyedul azt sajnaltam hogy mult het hetkoznap ki kellett hagyjam a tekerest amikor a mostaninal is szebb ido es melegebb volt.
-
ReFleXx
addikt
Nem lesz most valami őszi topiktekeres?
Fasza idot ir egesz hetvegere.
-
ReFleXx
addikt
válasz
dom1n0 #311870 üzenetére
Kabat ebben a melegben?
Egesz heten rovid nyari nadragban es nyári rovid mezben toltam, mez ala vettem egy hosszuujju alaoltozot.
A lehullot faleveleken ovatosan kanyarogjatok
, ma majdnem sikerult eltaknyolni, hivtak telefonon, mondom felreallok egy U-turnnel mar ki is csatoltam a bal labam mikor fordulas kozben elkezdett kiszaladni a kerek az aszfalton levo faleveleken.
-
ReFleXx
addikt
A miniszterelnok ur is gravelozik ?
[link] -
ReFleXx
addikt
Tudtok ajanlani jo kullokulcsot ami gyenged a kulloanyakkal?
-
ReFleXx
addikt
https://24.hu/elet-stilus/2024/10/09/mol-bubi-kekesteto-feltekeres
egyesek mar otthon gorgoznek a melegben mindekozben emberunk felBUBIzik a kekestetore ingben
oriasi respekt a gyereknek -
ReFleXx
addikt
Most ez ebike topikot olvasom ?
-
ReFleXx
addikt
Hasonlot mintha mar itt is lattam volna
-
ReFleXx
addikt
Vegig tekertem a hetveget ebben a huvosebb borus idoben, vasarnap meg egy kis eső is elkapott, hazafele mar ereztem, hogy nem vagyok toppon.
Kicsit faj a torkom, meg bágyadt vagyok, lázam nincs. Most voltam kint kajáért és 20fok van
Mennyire basznék ki magammal, ha igy elmennek tekerni delutan? Annyira idegesit, hogy visszatert a jóido, süt a nap erre meg itt van ez... -
ReFleXx
addikt
válasz
parandroid #310369 üzenetére
Engem erdekelne valamelyik pedal.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #310336 üzenetére
Hetfon kiderul
ZavaBalazs, annyi effortot nemer -
ReFleXx
addikt
válasz
ZavaBalazs #310333 üzenetére
Nalam konkretan ez van
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #310332 üzenetére
A fonokom aki followol nem latja ha munkaidoben megyek el tekerni
-
ReFleXx
addikt
Vegre stravan el lehet rejteni a start timeot
-
ReFleXx
addikt
téli/hosszuban van ajánlott Alis betétes kantáros gatya? Rövidben nem volt rossz az YKYWBIKE.
-
ReFleXx
addikt
válasz
MC Pite #309206 üzenetére
Neztem anno ezt, de vegul vettem egy ilyen dekasat.
[link] konnyu, olcso, minimal designos fedeles kulacs, nincs szopoka,
helyette csak felpattintod a fedelet es egy nagyobb lyukon omlik a lé a szádba, sokkal könnyebben és gyorsabban lehet ebből frissiteni mint a szopokasbol. -
ReFleXx
addikt
Ennek a Bikesafenek van barmi ertelme? [link]
-
ReFleXx
addikt
Kerákpáros cipőket hogy lehet kimosni ha egyáltalán lehet? Tegnap elotti esoben sikeresen eláztam és szeretnem kimosni belőle a város retkét amit az eső bemosott.
-
ReFleXx
addikt
I. Gravel orszagos bajnoksagon volt innen valaki? [link]
-
ReFleXx
addikt
Most jutottam el oda, hogy rendelek egy ilyen kis alis zsebkompresszort.
Van itt ezekkel tapasztalat? Valaki atnyalazta mar melyiket eri meg ezekbol rendelni? Van több féle is ezekbol. -
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #308003 üzenetére
Enyemen is FC-MT511 van a 32T es SLXre cserelnem ha cserelnem, az XT valami tizen par grammal konnyebb csak tole.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #307987 üzenetére
Érdekes itt a shimano számozás, mert az FC-5100 az 11 speed, FC-MT510 a 12 speed ami beleillik az M6100/M7100/M8100/M9100 lineupba.
-
ReFleXx
addikt
válasz
ZavaBalazs #307971 üzenetére
Mai delutan eleg eles valtas volt az elmult honapokhoz kepest. Ugy indultam el, hogy felvettem a mez ala a teli hosszu alaoltozot amit linkeltel, de meg igy is faztam az elejen. Csosalat is hianyoltam, szembe szelbe indultam persze, kellett a szigeten egy kör hogy bemelegedjek, pedig az is 35 percre van tolem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- AliExpress tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Ukrajnai háború
- RAM topik
- Renault, Dacia topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik