- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Aktív témák
-
cantus
tag
sziasztok!
Városi biciklit szeretnék venni, olyat aminek duplafalú felnije van, erős küllői és normális gumija. Elegem van a mostani city bike-omból, mindig defektet kapok, vagy a kerék adja meg magát, a V fékeket hiába cseréltem fémekre, rakás pénzt kifizettem, de semmivel se fékez jobban. Sajnos a rengeteg bicikligyilkos városi szegély és kátyú nem tett neki jót. Szóval tudtok ajánlani egy készen összeszerelt strapabíró kerékpárt, amit munkába járáshoz, suliba és boltokba bicajozáshoz használnék. 186 cm vagyok és 78 kg. Legyenek szép nagy kerekei. Napi 5-10 km-et tekernék a városban.
Nem értek a bicajokhoz, a Hervisben néztem ki egy Sirocco bicajt, az elég masszív volt, csak váltó is volt rajta, az meg nekem felesleges. Nem tudok sajna se szerelgetni, se építeni magamnak bicajt. Ezért készen vennék vmi masszívat, amit max zsírozgatnom kellene meg takarítani, de jobban ne kelljen hozzányúlni.
Az összeg, amit rászánnék az 60ezer.
Köszönöm az ötleteket, javaslatokat.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest