Új hozzászólás Aktív témák
-
geminii
csendes tag
Ja, igen, a lap közepe-alja táján van a link, vagy itt: [link]
Nem magyar, angol nyelvű, illetve néhány szöveg az oprendszer nyelvén jelenik meg. (Pl: ''nyomj meg egy billentyűt a folytatáshoz'') -
geminii
csendes tag
Nos gyerekek, azthiszem kijelenthetem hogy spyaxe ügyben megtaláltam a végleges megoldást. Erre tessék fáradni: [link]
A teendő eléggé egyszerű; letöltöd a Smitrem.exe-t, kitömöríted egy tetszőleges mappába, majd csökkentett módban újraindítod a gépet (bár nekem simán winfos alól működött) majd lefuttatod a RunThis.bat nevű fájlt. és kérdezni fog mindenfélét. Olvassátok el figyelmesen, de többnyire csak meg kell nyomni egy gombot a folytatáshoz.
(ha a spyaxe már telepítve van a gépeden akkor előbb azt uninstallálni kell, de ez automatikusan végre fog hajtódni)
Nálam teljesen leírtotta, de mivel teljesen szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban (vagy ez vagy reinstall winfos, sok vesztenivalóm nem volt), biztos ami biztos alapon lefuttattam a spyware doctort, az m$ antispywaret, az ad-aware-t, és a spybot s&d-t; az eredmény mindenesetben negatív, tehát úgy néz ki valóban működött a dolog.
Hátha ez segít nektek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest