Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
BlacKSouL #772 üzenetére
Végülis rájöttem: ha nem vagyok a neten, akkor csak annyit csinál, hogy a Kapcsolat Nélküli Munka v. Csatlakozás. Ha fenn vagyok, akkor az AVG (most már Avast!, mert felraktam, de mit sem ér) jelzi a vírust. Mikor töröltem az AVG-t, akkor viszont ilyen kamu-vírusÍrtós oldalakra juttatott el és mindenféle letöltéssel akart traktálni
. Tehát ha van irtó, akkor nincs gond, csal idegesítő az egész. Majd megnézem mind2 progit, csak az zavar, hogy már eddigi életemben legalább 15 fajta nyomvadt irtót próbáltam ki, és ami jó lenne, meg biztos irtaná, annak már lejárt a próbalicensze (kaspersky, avira).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest