Legfrissebb anyagok
- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Androidos tablet topic
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
semmi gond, nyilvánvalóan nem lehet tudni ki mennyit ért hozzá
Elvileg én azért mérnökinformatikus szerűség lennék, és nem is ez az első összerakásom, úgyhogy azért az "alapok" megvannak
A driver nem túl régi, a legtöbb r9 290 tulaj ezt használja. Beta drivert nem akartam, mert azzal meg ingadozó gpu problémák voltak win reinstall előtt. (bár lassan én is kezdek kifogyni az ötletekből, úgyhogy lehet egyszer mégis megnézem.) Mint lentebb írtam sajna nincs lehetősége referenciának másik lapba berakni a kártyát, mert házon belül csak netezős 5-10 éves gépek vannak az enyémen kívül, és ilyen kalibert kölcsön sem tudok kérni ismerőstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest