Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a választ!
Egy rossz szektor van rajta, ami helyileg a rendszerpartícióra esik.
De nem értem, hogy hogy okozhat ez hibát, miközben ezek a bad sectorok le vannak zárva észlelésük után?
Bár a hard disk sentinel nem azt írja rá, hogy rossz szektor hanem azt, hogy gyenge szektor.
Egyébként egy laptopról van szó jelen esetben.Érdekesség a dologhoz még az is, hogy most stabil, nem kékhalálozik. Ebben a stabil állapotban azóta van, mióta törölgettem a partíciórlól elég sokat.
2 héttel később a törölgetés után feltettem egy ut2004-et. 2x kezdtem el vele játszani, mint a 2x kékhalál volt. Ha nem azzal játszok (pl:stalker,quakelive), akkor minden a legnagyobb rendben.Mivel tesztelhetném a vinyót szerintetek?
Volt már:
-Hard disk sentinel felület teszt, lefutott
-HDTune teszt felület, lefutott
-Everest vinyó marattatás, most nem tudom pontosan mennyit, de ez a se hozott semmi eredményt.Avagy milyen módszerrel lehetne a hibát úgy elkülöníteni, hogy ne okozzon bajt?
-
molnar90
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
mellesleg leszedtem a netről hozzá W7 drivert....
-
molnar90
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
de win 7 alatt ha megnyitok media playerrel egy videót akk is kék halál... abből fakadva nem lehet tv tuner driver hiba. csinálhatja ezt a win 7 op rendszer? vagy mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest