Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
QQRIQ
tag
A magyar borok kozott valoban vannak jok, de sajnos sokszor keresni kell oket. Specko borboltokban meg lehet oket talalni, de ugy meregdragak. Az atlagboltokban meg (beleertve a nagyobb kinalatuakat is) azert eleg rossz az arany a kozepes (esetleg gyenge) meg az igazan jo borok kozott.
En nagyon kedvelem a voros bort, azok kozul is a Cabernet Sauvignon-t, Merlot-t, Shiraz-t meg a jo Zinfandel-t. A kalifoniai borok kozott nagyon sok jo akad - es persze a franciak kiralyok. Magyarorszagon is akad ebbol jo, elsosorban Villany kornyekerol. Amikor otthon vagyok, mindig keresek valami jo bort.
Ja, a kozelmultban igazan meglepett a 2000-es soproni Cabernet Sauvignon, kivaloan sikerult szerintem.
Feherben nem vagyok annyira ismeros, bar a jo, testes Chardonnay-t (es persze a tokaji aszut) nagyon szeretem.
Es mielott engem is megbelyegez valaki a 'sznob' jelzovel :)) azert, mert tobbnyire kaliforniai bort iszom - ez nem sznobizmus, en jelenleg ott tartozkodom :) (mar 93 ota)
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest