Hirdetés
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
bandi0000 #108649 üzenetére
10+fa a rezsi óradíj,de olyan szerelőt akit jó szível ajánlanék nincs..
értem amit írsz,de elkezdi cserélgetni az alkatrészeket oszt hátha jó lesz szerelő a legtöbb .Attól meg szétbasz az ideg ha a cserélt alkatrész nincs a csomagtartóba és nem nézhetem mikor csinálja a kocsimat azt meg ,hogy nem vihetsz alkatrészt és 2x áron adja a kedvezményest nem is említem
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
bandi0000 #108649 üzenetére
Óránként 3K-ért nem lesz meg a hiba az tuti.
Olyan 8-10k/óra körül minimum el kell kérnie annak aki hivatalosan dolgozik. Tehát ha csak fél órát rád szán, hogy menjen egy kört, felemelje, megrángassa, megfeszegesse az 5k. Aztán hogy ezt külön elkéri-e, vagy csak majd a javításhoz hozzáadja az már az ő dolga. De ismeretlentől én biztosan elkérem a bevizsgálási díjat, ha nem kéri azonnal a javítást. (Nem javítok autót, max a sajátomat, de szervizes vagyok más témában.)
Egyebként a Béres guminál is átnézik a futóművet ha kéred, de ott is elkérnek 6-7k-t érte.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- RPI4 helyett S912/S905x3 procis tvboxok linuxra
- Fantech Helios II XD3 V3 1K white gamer egér (PAW3395, TTC Opticals, 55g, S2 shape)
- 2020 MacBook Air Hangszóró pár
- GAMER PC - I7 12700k - RTX 3070 - 32GB DDR4 - 1TB M.2 SSD - 750W GOLD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest