Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krono.
tag
Nem állítottam, hogy iparművészeti alkotás lenne, de sokkal szívesebben nézek rá a C3 ESP Pro-ra például, és a kis kávés polcomon is sokkal jobban mutat, mint a Kingrinder, a maga gumis, dombornyomott logós oldalával. Meg a mágneses kar ki be nyitása is igényesen van megcsinálva, nekem kellemes volt a használata, és azért a hobbi kávézásnál részben az élmény része a kis manuális munka, szívesebben használok szebb eszközöket, ha választhatok. Ugyanilyen alapon járhatna mindenki Suzukival, mert autó és kész, vagy használhatnánk ugyanazt a PC házat mint 2002-ben.
Ettől függetlenül megvettem a K6-ot, mert (remélem) méltán dicsért darab, köszi a beküldést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest