Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fesii
aktív tag
válasz Freiherr #8268 üzenetére
Ahogy lejön nekem itthon megveszed a kólát, megcsinalod egy kiló darálthusbol a fasirtot. Ott kinnt jó a víz meg a pár eurós gyors fasirt? Persze el lehet élni egy darabig akár konzerven is. Nem tudom lehet velem van a hiba de ha meg kívánok egy hamburgert akkor megveszem és pl Rédicsen most toltam be egyet 850ft-ért. Lehet én nem vagyok elég tájékozott de arrafelé nem tok 2euroert se hamburgert se kebabot.
Abban igazad van hogy van olyan ami sógoréknál olcsóbb öblitőér meg pár holmiért mi is átjárunk, de valahogy szombat délelőtt SPAR huspultnál nemhiába alig hallok magyar szót. -
Somatom
veterán
válasz Freiherr #8268 üzenetére
Ez több dologtól függ. Pl. ha nincs család, akkor az otthoni alap rezsit le lehet húzni a minimumra. Ha elmegyek melózni, akkor otthon lecsavarom a fűtést alapra, és csókolom. De, ha közben is ugyanúgy használják a lakást, akkor a kinti lét pluszban jön az otthoni rezsire.
zsid:
Ezzel nem értek egyet. Símán lehet találni állandó nappalos melót. Az enyém is ilyen. Szerződésben nincs rögzítve, de a három év alatt egyszer sem kellett úgy éjszaka vezetnem, hogy utána ne heti pihenő következett volna.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest