Hirdetés
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
trisztan94
üzenetére
Jó, oké meggyőztetek.
Én olyat képzeltem el szép megoldásnak, hogy megadom a pluginnek, hogy milyen elemet akarok slidebar-osítani (ez eddig oké is), aztán a paraméterei között meg megadom, hogy milyen eseményt figyeljen. Vagy nem adok meg semmit a paraméterei között, hanem eleve a hover-re működne alapból.
De végülis igazatok van, jó lesz ez így is. Lehet, csak én akartam túl igényes lenni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
Ezzel most egyetértek. Pedig tudod, hogy az nem sokszor fordul elő!

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én olyat képzeltem el szép megoldásnak, hogy megadom a pluginnek, hogy milyen elemet akarok slidebar-osítani (ez eddig oké is), aztán a paraméterei között meg megadom, hogy milyen eseményt figyeljen. Vagy nem adok meg semmit a paraméterei között, hanem eleve a hover-re működne alapból.