Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Utoljára, mert egyszerűen nem érsz annyit, hogy foglalkozzak veled:
1. Könyörgöm, nézz utána annak, amiket fentebb írtam. A neten mindent megtalálsz, a www.magyarorszag.hu-n ott a jogszabály-kereső. Ne azon akadj fenn, hogy a helyesírásoddal (is) foglalkoztam: továbbra is várom a cáfolatodat (természetesen linkkel alátámasztva) a századosi fizetéssel kapcsolatban.
2. Ha hiszed, ha nem, igaz amit dabadab írt. Szintén megtalálod a forrást a neten (csak venni kellene a fáradságot a kereséshez, nem csak ész nélkül lehazugozni másokat.Amúgy kíváncsi lennék, hogy mennyi idős vagy, és mivel foglalkozol. Tippem szerint, vagy a tízes éveidben jársz (és ezért némileg bocsánatos a tájékozatlanságod), a másik eshetőséget meg inkább nem is említem.
Lassan tényleg az lesz a vége, hogy beszkennelek egy bérpapírt, és akkor majd várom a töredelmes bocsánatkérést.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest