Hirdetés
- Amazon Kindle
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
-
sjozsika
csendes tag
Hello. Van egy kis problémám. Ha valaki tud, kérem segítsen.
Van egy régi P3-as gépem, 800 Mhz Intel proci, 320 Mb SDRAM. Tudom, erre mindenki azt mondaná, hogy vegyek egy jobbat, de nekem tökéletesen elég, ugyanis csak filmre, zenére, és írásra használom. A régi DVD-író meghalt benne, hát vettem egy újat (Samsung SP0842N, ATA). Amikor beletettem a gépbe, két DVD-t tudtam vele írni, de több mint egy fél óráig csinált egyet. Ekkor újratelepítettem ugyanezt a Win-t (XP SP2), ami után nem volt hajlandó semmilyen fajta DVD-t írni, CD-t viszont tud. Ellenőriztem a RAM-ot, nincs vele gond. Újraparticionáltam a vinyót, tehát vírus is kizárva. A Neronak is ugyanazt a változatát raktam föl, a 7-est és semmilyen új hardvert nem raktam a gépbe. Fölraktam a Windows mellé a Kubuntu 10.04-et amivel viszont gond nélkül tudok DVD-t is írni. Csak nem szeretném lecserélni rá a Windowst, mert az sokkal gyorsabban fut az én kis gyenge gépemen . Mi lehet a gond a Windows-zal?
Aktív témák
- Amazon Kindle
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Láncfűrész topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest