-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
válasz
Sk8erPeter #3532 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, de szombatra el kellett készülnöm vele, így jquery accordionnal oldottam meg végül a dolgot, de tanulásképpen áttanulmányozom a kódodat
-
ferensz
senior tag
válasz
Sk8erPeter #3526 üzenetére
Itt van a JSBinre felpakolva. Ha az adott link neve elé kattintasz, akkor lenyílik az "almenü". Nekem azt kellene valahogy elérnem, hogy ha nincs URL megadva az adott linkhez, akkor nyissa le az alatta lévő childokat, ha van URL-je és child elemei is, akkor az URL-re navigáljon, ha pedig nincsenek child elemei, de URL-je igen, akkor is navigáljon oda.
-
ferensz
senior tag
Sziasztok!
ASP.NET-ben fejlesztek egy vertikális menüt, aminek az elemeit egy xml-ből szedem. Amikor megvan a fám, hogy melyik menü alatt milyen almenü helyezkedik el, akkor egy netről lesett javascript a kellő helyekre span-eket pakol be, hogy lenyitható legyen az adott menüpont. A problémám az lenne, hogy a linkem előtt látható spanre kattintva szépen le is nyílik a kellő rész, viszont nekem az kellene, hogy magára a linkre kattintva nyíljon le ami alatta van.
Tudom, hogy egy kicsit kusza, de most szaladtam bele először ilyenbe.
A javascript, amit felleltem:
this.sitemapstyler = function(){
var sitemap = document.getElementById("sitemap")
if(sitemap){
this.listItem = function(li){
if(li.getElementsByTagName("ul").length > 0){
var ul = li.getElementsByTagName("ul")[0];
ul.style.display = "none";
var span = document.createElement("span");
span.className = "collapsed";
span.onclick = function(){
ul.style.display = (ul.style.display == "none") ? "block" : "none";
this.className = (ul.style.display == "none") ? "collapsed" : "expanded";
};
li.appendChild(span);
};
};
var items = sitemap.getElementsByTagName("li");
for(var i=0;i<items.length;i++){
listItem(items[i]);
};
};
};
window.onload = sitemapstyler;Ha esetleg lenne valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne megoldani a bajomat, azt nagyon szépen megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest