- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Értem. Szerintem előkeresem a fehér zászlót, mert sajnos azt, amit konkrétan meg szerettem volna csinálni, azt function-ökön keresztül nem lehet megoldani sajnos. Vagy ha igen, akkor számomra csúnyán csak. Azt meg nem szeretném, hogy van egy kód, amit pár hét után előveszek és csak pislogok, hogy mivaaan!?
Php és curl azért nem megoldás, mert ahogy mondtam, ez egy Android/iOS appnak indult, nativescript-tel. Csak, ha ezt tudom, nem szenvedek el feleslegesen két napot a GUI gyártással...
A vége mégiscsak az lesz, hogy java-ban írom meg és csak androidra!
Köszi mindent Nektek, rendkívül tanulságos volt ez a lecke!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest