Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oryctolagus
tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Elnézést mobilról írtam és nem olvastam át mielőtt elküldtem.
A második sorban csak annyit akartam mondani hogy csak a kezdőknek szánt feladatokat gyakrolnám.
Tehát a ha van olyan akkor a legegyszerűbb telepítő csomag is elég. -
válasz
Oryctolagus
üzenetére
lehet, megfontolnám, hogy nem a programot telepíten a pendrájvra, hanem a telepítőkészletet másolom rá...
-
válasz
Oryctolagus
üzenetére
nem a pendrájvod lassú, a ramod kevés.
egyébként meg árulnak külső ssd cage-t, amibe olyan ssd-t raksz, amilyet akarsz, és 3-as usb-n rádughatod a gépre. -
axioma
veterán
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Ha ugyis tanulas a cel, es nem elsosorban az IDE-t akarod megtanulni, akkor keress fel egy szimpatikus site-ot amelyik hasznal online ide-t (codechef, hackerearth, leetcode stb.) - ezekne'l meg kesz feladatokat is talalsz.
Viszont fontos kerdes, hogy mennyire munkadhoz kotodik a programkod alkotasa (fejleszto vagy csak mas nyelvben, vagy teljesen mas), mert a cegen policy-je siman kizarhatja az aka'r ilyen kezdo szintu kod barmilyen (pendrive, online ta'rolas) kivitelet a ceg rendszerein kivulre, tajekozodj. [Mi prog.club-ot csinalunk a ceg profiljatol teljesen fuggetlen stilusban, de ha akar ceg altal tamogatott oktatasban vagy, akkor sem lehet cegbelso kornyezetbol kodsorokat kifele vinni, pl. feladatot megoldani/beadni, mert az mar a ceg tulajdonaban levo kod leak-elesenek szamit.] -
válasz
Oryctolagus
üzenetére
notepad++ - működik x86 és pendrive is tudod tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- 3DMark05 eredmények
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgatós találkozó
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi