Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone #8964 üzenetére
Engem csak az bosszant, hogy számtalanszor hallom puffogtatni, hogy aki SVN-t használ az inkább húzza le magát, mert a GIT istencsászár úgy általában, de értékelhető érveket nem nagyon látni. Amikor meg próbálom tisztázni, hogy mi az az aduász érv, ami ennyire nyilvánvalóvá teszi, hogy az SVN-nek vesznie kell, és GIT még a kenyérpirítóra is, akkor teljes kakukk. Az eddigi egyetlen értékelhető érv az volt most, hogy vonaton utazik és mobilnet. Gondolom nem ez teszi ki az idő nagy részét, de ok. Van már egy speciális eset, amikor esetleg van értelme a hype mellett.
Kicsit ugyanez az összes többi hasonló vita, amikor igazán érvek nem működnek, mert nem is nagyon vannak. Nem hallottam pl. a gradle mellett, hogy hierarchikus build, pedig elvileg mi el vagyunk tájolva az emlékek erdejében.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest