Hirdetés
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- OLED monitor topic
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Modding és elektronikai kérdések
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Engem csak az bosszant, hogy számtalanszor hallom puffogtatni, hogy aki SVN-t használ az inkább húzza le magát, mert a GIT istencsászár úgy általában, de értékelhető érveket nem nagyon látni. Amikor meg próbálom tisztázni, hogy mi az az aduász érv, ami ennyire nyilvánvalóvá teszi, hogy az SVN-nek vesznie kell, és GIT még a kenyérpirítóra is, akkor teljes kakukk. Az eddigi egyetlen értékelhető érv az volt most, hogy vonaton utazik és mobilnet. Gondolom nem ez teszi ki az idő nagy részét, de ok. Van már egy speciális eset, amikor esetleg van értelme a hype mellett.
Kicsit ugyanez az összes többi hasonló vita, amikor igazán érvek nem működnek, mert nem is nagyon vannak. Nem hallottam pl. a gradle mellett, hogy hierarchikus build, pedig elvileg mi el vagyunk tájolva az emlékek erdejében.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest