- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
bucsupeti #7047 üzenetére
Én nem ismertem eddig ezt az Angster féle könyvet, most olvastam bele. Elég szomorú, hogy emberek ebből kénytelenek programozni tanulni.
Az "első java programom" rész a 134. oldalon kezdődik. Előtte definiál mindent, az assemblertől az oop paradigma részleteiig, anélkül, hogy egy deka java kódot írna az ember. A terminológia sokszor teljesen érthetetlen, szükségtelen részletekkel foglalkozik (szoftverkrízis, CASE eszközök, wtf), ugyanakkor alapvető, mély megértést igénylő fogalmakat elintéz egy bikkfanyelvű definícióval, sok helyen elavult, stb. Ezért írtam, hogy ez elsősorban arra jó, hogy legyen elég anyag benne, hogy legyen mit kérdezni vizsgán, de hogy ebből senki nem fog rendesen megtanulni programozni, az tuti.(Azért az nem lehet véletlen, hogy egy tetszőleges multicég helyből 3 hónapos java képzésre küldi a juniorokat, mert az egyetemen oktatott anyag arra sem elég, hogy alap feladatokat rábízzanak az emberre.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest