- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- LG LCD és LED TV-k
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a választ.
Ez így teljesen más.
Nekem változók értékét kell megváltoztatni a methodon belül.
De nem "egy" kerül be, hanem vagy "egy", vagy "ket", vagy "har"Tehát a te példádban a method-nak semmi értelme, mert ha tudom mi változik, akkor
egy = true;
És kész is.No de nem tudom hogy melyik valtozik.
Azt a methodban beadott parameter tudja.
Methodban létrehozott switch -el meg lehet oldani.
Ezt is tudom.
"if" -el is meg lehet oldani.De nem egyszerűbb ha parameterel viszembe és akkor tudom a methodon belül, hogy melyik változik, és nem kell switch vagy if.
Tehát tudom, hogyan oldjam meg. Method helyett copy paste is megoldás.
De most tanulom, és most kell megértenem hogyan lehet hatékonyan használni.A nyelvet szoknom kell. Rá kell álnom a gondolat menetére, hogyan gondolkodjak java-ban. Más nyelvben masként kell gondolkodni. De ezt csak a gyakorlás adja majd meg.
Sok sok gyakorlás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest