Új hozzászólás Aktív témák
-
enwazze
tag
Aki esetleg tudna segíteni, hogy hogy lehet engedélyezni egy intel hd4000-ret, az szóljon. Biosban erre nincsen lehetőségem és szeretném ha a hd7650emmel együtt vagy felváltva dolgozna.
-
-
enwazze
tag
irigyellek
-
enwazze
tag
Az van, hogy amd-től mindent töröltem, az amd karit tiltottam is eszközkezelőbe...
Telepítéskor azt írja a hd4000res telepítő hogy a számítógépem nem felel meg a szoftver telepítéséhez szükséges előírt minimális követelményhez, szerintem ez azért van mert az AIDA még mindig azt írja hogy le van tiltva az integrál vga, ezt h lehetne feloldani? -
enwazze
tag
-
enwazze
tag
Sziasztok, szeretném kihasználi az Ivy bridge által nyújtott plussz lehetőségeket.
Az i3as prockómba van integrálva egy hd4000 ami szeretném ha együtt(vagy felváltva) dolgozna az ati hd7650-el.
Win 8 alatt a Virtu programával lenne erre képes agép, viszont az AIDA szerint tiltva van az integrált vga, így még az intel drivert sem, nem hogy a Virtut tudnám telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell asztali gépek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged