Hirdetés
Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
Izé, Új alaplappal, Sempronnal 2x166 sem ment dual, Nforce 2 alatt..
(Tudom, hogy volt ilyen gond régi Infineonokkal) De még megpróbálom A64 mellett -
Cs_Laci
senior tag
A RAM valamiért nálam még nem kóser. 400-as FSB-t semmilyen időzítéssel sem tudtam stabilan elérni DUAL-ban. PQI gagyi 2x256 ment 2.5-öt 440-en. Most vagy az alaplap nem bírja, vagy az AMD platform úgy egészében.
Kérek még egy kicsi időt tesztelni. Holnap dugok össze egy Chaintec NF2-es alaplapot + Sempron, és valamikor ki tudom tesztelni egy Venice + NF4 Ultra-val. Ha tényleg megy 490-et is dualban, akkor nem adnám vissza, de mondom, egyenlőre a 400-on nem voltam képes stabilizálni őket.... (Bár az Nforce2 tipikusan közismerten kényes a RAM okra...)
Igazából ha A64-ben jól megy, akkor megtartom, és inkább platformot váltok, mitsem visszaadjam
Szerk: 333 on stabilan ment, de az azért nem egy nagy szám. De még simán lehet, hogy bios gebasz van, és vmit rosszul állítottam be.. Majd szólok még.
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
De persze csak akkor, ha megy dualban, és stabilan megy 400Mhz-en 12 órán keresztül Prime 95 2.5 3 3 7-en
-
Cs_Laci
senior tag
Megvéve a RAM 18K
Aktív témák
- Akciókamerák
- Lightyear - befektetési app
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest