Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
McCartman #11165 üzenetére
Ok tedd le fordítva és csodát fogsz te is látni: Facetime-ot kilőtted, vagy majd a másik partner az asztallappal fog szembenézni? Másik meg csuszmatold egy kicsit úgy, hátha megkarcolod a kijelzőt.
Továbbá, nem szidtam, kifejtettem az objektív véleményemet az itouch 4-el, és az árával kapcsolatban. Ha ez neked " habzó szájjal szidás" akkor nem tudok veled mit kezdeni.
Eredetileg, amire nekem kellett volna, hogy filmezzek, de gondoltam mivel beleraktak egy kamerát lehet használni másra is. Hamar rájöttem arra is hogy a 8 gigára HD felbontásban nem megy rá csak egy óra film, az appok és zenék mellé, így végképp felesleges volt ebből már a 8gigásat kiadni, a 16 gb helyett, de ez egy újabb Apple baki. Mindegy írj privátot ott beszéljük meg ne offoljuk szét a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest