Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
válasz
makimakom
üzenetére
JÉZUSOM EMBER FIA TE NAGYON NAGYON átlag felhasználó még szép hogy javul a hangja! az amit adnak hozzá pont arra elég hogy ne mondhassák h még fülest sem adnak hozzá SZVSZ 1 fos a gyári füles!
mit ajánlok nos a következőket :
CX 300-II Precision & CX 400-II Precision
valamit ezekről itt tájékozódhatsz Sennheiser CX TopicjaSennheiser CX 400-II Precision Logout Teszt
én egy CX400II használok korrekt darab.továbbá ami szerintem jók lehetnek KLIPSCH Image S2
KLIPSCH Image S4Amikor a Klipsch S4i szól a fülünkben, olyankor a külvilág teljesen megszűnik. Semmi mást nem hallunk, csak a kiváló minőségű zenét. Zajszűrése tökéletes. Basszusa részletes és mély, magasai kristálytiszták.A 3-gombos vezérlővel gyorsan és pontosan vezérelhetjük iPod, iPod Touch, iPhone 3GS, iPhone 4 és iPad készülékeinket. Segítségével kezdeményezhetünk és befejezhetünk hívásokat, vezérelhetünk médialejátszást. Természetesen az új funkciók nem mennek a hangminőség rovására. Kialakítása stabil és hangzásában megjelenik a Klipsch már 60éve halmozódó óriási tapasztalata. Az Image S4i hangképe egyedülálló, kompromisszumoktól mentes. Széles frekvencia átvitel és dinamika tartomány jellemzi. A mikró hangszórók kiválóan teljesítenek. Legyen szó dinamikus gitárzenéről vagy pihentető, lágy orgona futamokról. Az Image S4i hallgatásakor egyetlen hangról sem fogunk lemaradni.
Tehát szerintem egy jó füles elengedhetetlen annak aki szeretni a zenét és van rá igény.
az én CX400II ömet innen PH ról vettem 6.500ft ért postán kaptam meg teljesen jól működik a busniess része és még a füles is jó!üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi