- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
válasz
makimakom #10523 üzenetére
JÉZUSOM EMBER FIA TE NAGYON NAGYON átlag felhasználó még szép hogy javul a hangja! az amit adnak hozzá pont arra elég hogy ne mondhassák h még fülest sem adnak hozzá SZVSZ 1 fos a gyári füles!
mit ajánlok nos a következőket :
CX 300-II Precision & CX 400-II Precision
valamit ezekről itt tájékozódhatsz Sennheiser CX TopicjaSennheiser CX 400-II Precision Logout Teszt
én egy CX400II használok korrekt darab.továbbá ami szerintem jók lehetnek KLIPSCH Image S2
KLIPSCH Image S4Amikor a Klipsch S4i szól a fülünkben, olyankor a külvilág teljesen megszűnik. Semmi mást nem hallunk, csak a kiváló minőségű zenét. Zajszűrése tökéletes. Basszusa részletes és mély, magasai kristálytiszták.A 3-gombos vezérlővel gyorsan és pontosan vezérelhetjük iPod, iPod Touch, iPhone 3GS, iPhone 4 és iPad készülékeinket. Segítségével kezdeményezhetünk és befejezhetünk hívásokat, vezérelhetünk médialejátszást. Természetesen az új funkciók nem mennek a hangminőség rovására. Kialakítása stabil és hangzásában megjelenik a Klipsch már 60éve halmozódó óriási tapasztalata. Az Image S4i hangképe egyedülálló, kompromisszumoktól mentes. Széles frekvencia átvitel és dinamika tartomány jellemzi. A mikró hangszórók kiválóan teljesítenek. Legyen szó dinamikus gitárzenéről vagy pihentető, lágy orgona futamokról. Az Image S4i hallgatásakor egyetlen hangról sem fogunk lemaradni.
Tehát szerintem egy jó füles elengedhetetlen annak aki szeretni a zenét és van rá igény.
az én CX400II ömet innen PH ról vettem 6.500ft ért postán kaptam meg teljesen jól működik a busniess része és még a füles is jó!üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest