Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Don't Panic

senior tag

válasz makimakom #10523 üzenetére

JÉZUSOM EMBER FIA TE NAGYON NAGYON átlag felhasználó még szép hogy javul a hangja! az amit adnak hozzá pont arra elég hogy ne mondhassák h még fülest sem adnak hozzá SZVSZ 1 fos a gyári füles!

mit ajánlok nos a következőket :

CX 300-II Precision & CX 400-II Precision
    valamit ezekről itt tájékozódhatsz Sennheiser CX Topicja

Sennheiser CX 400-II Precision Logout Teszt
    én egy CX400II használok korrekt darab.

továbbá ami szerintem jók lehetnek KLIPSCH Image S2
    KLIPSCH Image S4

KLIPSCH S4i

Amikor a Klipsch S4i szól a fülünkben, olyankor a külvilág teljesen megszűnik. Semmi mást nem hallunk, csak a kiváló minőségű zenét. Zajszűrése tökéletes. Basszusa részletes és mély, magasai kristálytiszták.A 3-gombos vezérlővel gyorsan és pontosan vezérelhetjük iPod, iPod Touch, iPhone 3GS, iPhone 4 és iPad készülékeinket. Segítségével kezdeményezhetünk és befejezhetünk hívásokat, vezérelhetünk médialejátszást. Természetesen az új funkciók nem mennek a hangminőség rovására. Kialakítása stabil és hangzásában megjelenik a Klipsch már 60éve halmozódó óriási tapasztalata. Az Image S4i hangképe egyedülálló, kompromisszumoktól mentes. Széles frekvencia átvitel és dinamika tartomány jellemzi. A mikró hangszórók kiválóan teljesítenek. Legyen szó dinamikus gitárzenéről vagy pihentető, lágy orgona futamokról. Az Image S4i hallgatásakor egyetlen hangról sem fogunk lemaradni.

[Klipsch .com]

Tehát szerintem egy jó füles elengedhetetlen annak aki szeretni a zenét és van rá igény.
    az én CX400II ömet innen PH ról vettem 6.500ft ért postán kaptam meg teljesen jól működik a busniess része és még a füles is jó!

üdv.

Új hozzászólás Aktív témák