Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
sziasztok
megjött az ipodom!!! és amikor anyuék dolgoztak, én tök véletlenül rátaláltam,és kipróbálgattam kicsit
hát ennek tényleg le van szabályozva a hangja, egy sennheiser mx-400-as fülessel 100%-on volt élvezhető
((((((((( Mondjuk akkor már azért jó volt, de örültem volna, ha ezt nem 100-on tudja csak. Mindenesetre sehol sincs az a 30mW+30mW, amiről tesztoldalakon áradkoznak...
Egyébként király
szép a hangja nagyon és még mindig gyönyörű 
valaki tudja, h ebből az iTunes music store-ból nem lehetnek gondok? nagyon szép, h egyezteti a szerverével, h ez milyen album, csak tudom, h közben azt is egyezteti-e, h legális-e
Tűzfallal aszhem letiltottam az iTunest, de ugyse zavartatta magát.
A szoftverfrissítéssel lehetnek gondok, meg érdemes egyáltalán,vagy csak hülyeségeket frissítenek benne? mert szép ez az eredeti szoftverfrissítés, meg hogy szól, de mióta megprobáltam a siemens s55-s mobilom gyári kábellel és siemens német oldaláról letöltött progival frissíteni, és féluton ugygondolta, h akkor pá, azóta nem merek ilyeneket csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

((((((((( Mondjuk akkor már azért jó volt, de örültem volna, ha ezt nem 100-on tudja csak. Mindenesetre sehol sincs az a 30mW+30mW, amiről tesztoldalakon áradkoznak...