Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
sziasztok
megjött az ipodom!!! és amikor anyuék dolgoztak, én tök véletlenül rátaláltam,és kipróbálgattam kicsit
hát ennek tényleg le van szabályozva a hangja, egy sennheiser mx-400-as fülessel 100%-on volt élvezhető
((((((((( Mondjuk akkor már azért jó volt, de örültem volna, ha ezt nem 100-on tudja csak. Mindenesetre sehol sincs az a 30mW+30mW, amiről tesztoldalakon áradkoznak...
Egyébként király
szép a hangja nagyon és még mindig gyönyörű 
valaki tudja, h ebből az iTunes music store-ból nem lehetnek gondok? nagyon szép, h egyezteti a szerverével, h ez milyen album, csak tudom, h közben azt is egyezteti-e, h legális-e
Tűzfallal aszhem letiltottam az iTunest, de ugyse zavartatta magát.
A szoftverfrissítéssel lehetnek gondok, meg érdemes egyáltalán,vagy csak hülyeségeket frissítenek benne? mert szép ez az eredeti szoftverfrissítés, meg hogy szól, de mióta megprobáltam a siemens s55-s mobilom gyári kábellel és siemens német oldaláról letöltött progival frissíteni, és féluton ugygondolta, h akkor pá, azóta nem merek ilyeneket csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14sRyzen 7 Pro-4750u/32GBRAM/256GBSSD/FULLHD IPS TOUCH
- Victus 16.1" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- NZXT Kraken X52 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- Asztali PC , i9 14900K , RTX 4070 Super , 32GB DDR5 , 1TB vNME , 3TB HDD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

((((((((( Mondjuk akkor már azért jó volt, de örültem volna, ha ezt nem 100-on tudja csak. Mindenesetre sehol sincs az a 30mW+30mW, amiről tesztoldalakon áradkoznak...