Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Particionálás
Aktív témák
-
dulifiO
aktív tag
Hello!
iPhone 3G 8GB-om van. Augusztus környéki. Néha, teljesen random a képernyőn vízszintes fehér csíkok jelennek meg, hogy semmi sem látszik tőlük. Minden más működik, tehát az érintést érzi, mert fel tudom oldani, telefonálni is tudok vele, de csak úgy, hogy emlékszem, mi hol van a képernyőn. Eleinte, mikor előjött ez a probléma, letettem este az ágyam mellé és reggelre újra lett képe. Újabban rájöttem, ha megfeszítem a telefon hátulját, amikor előjön ez a gond, akkor elmúlik azonnal. A probléma már vadonatúj kora óta előjön, de sosem tudom így elvinni a t-mobilba, mert mire oda eljutnék már megjavul magától. Mindenképpen szeretném, ha a garancia ideje alatt történne valami, nem akarom, hogy utána haljon be teljesen. Szerintetek, ha beviszem úgy, hogy működik rendesen, ki tudják deríteni, esetleg javítani a hibát? Ja, amúgy nem szoftveres a gond, mert 3.xx minden volt rajta az idők során és semmi sem változott. Köszönöm előre is a választ.
Üdv.: Dulifi
-
dulifiO
aktív tag
a "Tuner" nevű progit használom (de ez fizetős 5.99$), szinte az összes adót be lehet fogni vele, majd később megnézem az mr2-t is neked.
Ha zsebedben csörög, azért nem vevődik fel, mert csak az ujjad érintését érzékeli. Próbáld meg kesztyűben használni, majd meglátod, hogy mennyire nem működik.Rusty:
"Már biztos el lett mondva/le lett írva párszor, de én nem találom, előre is bocsi.
Mi a különbség egy iPhone 3G és egy iPod touch között?
A telefonáláson, a sms/mms és a kamera kivételével természetesen.
Úgy tudom hogy az alkalmazások kompatibilisek vagy azok se mind?
Az egyik erősebb hardverileg mint a másik?"-telefonálás
-sms
-mobil internet
-gps
-oldalsó gombok
-kamera
-külső hangszórókAmúgy elvileg egyik sem erősebb hardveresen mint a másik, de nekem volt az iPone-om előtt egy iPod Touchom és nekem nem ez jött le eddig. Sokkal gyorsabb az iPhone 3G a menükben! Lehet, hogy a Touch nem működött rendesen (bár az is észvesztően gyors volt), de én érzékelem a különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
dulifiO
aktív tag
válasz
GuguGuru #532 üzenetére
szia, kipróbáltam én is a wap-os dolgot a wap.lap.hu-val (csináltam róla screenshot-ot is, a wap.lap.hu-ra kattintva megnézheted)
-
dulifiO
aktív tag
Hello!
IntelliScreen-t használ valaki? Minden remekül működik, kivéve egy dolgot. Hiába nem adok meg "news feeds"-et neki, ő mégis kirakja a képernyőre és kiírja, hogy "no news to display". Nem lehet valahogy eltüntetni? Marha idegesítő. -
dulifiO
aktív tag
Milyen nagy fületek van
, nekem eddig megállt benne mindenfajta.
Hozzá kell tennem, hogy én kb egy éve Sennhesier PMX 60-ast használok (közben néha kényszerből fülbedugósakat is).előnyei ennek a fülesnek:
-írtó kényelmes (mindenki dícséri)
-nagyon szép hangzás/ iPhone külön kedveli, kihozza belőle a vadállatot(magas/közép/mély mind nagyon rendben van)
-esztétikus ---> nekem legalábbis tetsziknegatívumok:
-viszonylag magas ár
-hosszúhajúakszámára egy rémálom (nekem rövid a hajam)
-körülményesebb hordozhatóság (bár a kabátzsebembe simán belefér sérülés nélkül, nyáron ritkábban járok nagykabátban, így ha nincs nálam táska, nincs hova tenni)üdv.: Dulifi
[ Szerkesztve ]
-
dulifiO
aktív tag
-
dulifiO
aktív tag
válasz
bmwk1200s #502 üzenetére
Én a sok hiba ellenére nem aggódok, illetve szeretnélek titeket is megnyugtatni, ugyanis ellenpélda vagyok (hál' Istennek):
Feltörtem a 2.0.2-es szoftot, már annyi app-ot telepítettem, hogy 4 lap betelt, de ennek ellenére meg se röccen a szoftver, ugyanolyan (villám)gyors, mint amikor elhoztam a boltból.
Nekem az akku is nagyon bírja (igaz sokat van töltőn (napi 2szer), de amióta megvan (aug.22.) szinte folyamatosan buzerálom. Iyen terhelés mellett az N70-em fele ennyi idő alatt kipurcant. Gondolok itt például arra, hogy N70 colin mcrae rally 2005-el (NGAGE játék) igen rövid idő alatt (2-3óra folyamatos játék) megadta magát, pedig a grafikája, felbontása és a kijelzőmérete az iPhone-hoz képest sehol sincs. Tegnap este tele volt az iPhone akksija és a Super Monkey Ball nevű játékkal 4 órát játszottam, letettem, és még most is van rajta bőven szufla, nem panaszkodik, hogy le szeretene merülni.Az eddigi (5 napos) tapasztalatom után nagyon pozitív vélemény alakult ki bennem (10-ből 9,5-es).
ui.: Még a barátnőmnek is tetszik.üdv. Dulifi
[ Szerkesztve ]
-
dulifiO
aktív tag
hello!
Órák óta próbálom jailbreakolni a telóm, de nem sikerül
iPhone 3G 2.0.2-es szoftverrel és quickpwngui-val próbálkozok.Esetleg tud valaki priviben szájbarágós leírást küldeni a mikéntjéről?
előre is köszönöm!
üdv
-
dulifiO
aktív tag
cswengőhangot hogyan tudok legálisan rátenni? sehogyse jön össze
-
dulifiO
aktív tag
hello!
lézerkardos progi van?
ha igen, mi a neve?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...