Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
wrathchild
tag
Üdv!
Azt hittem, ilyen banális kérdéssel senki nem hozakodik elő...
De egyszerűen nem tudom a megoldást.
A telefonban különböző mappákat hoztam létre a fotóknak.
Most szerettem volna mappánként átrakni a PC-re iTunes szinkronizációval, de most tűnt fel, hogy ebben az irányban nem tudom, csak PC-teló irányba menne...??
Eddig windows intézővel a teljes fotótárat átraktam mindig, de most szeretném a létrehozott mappánként, egyből, ugyanígy a PC-n azonos névvel létrehozott mappákba rakni a képeket.
Hogyan kell?
Másik kérdés: van olyan fotó program iPhone-ra, amelyben a fotó elmentésekor nevet tudok adni a fotónak, ami majd így kerül át PC-re?
Letöltöttem az 1. hozzászólásban ajánlott Discover programot, de megnyitás után azonnal kilép, iPhone 4 iOS5. Gondolom, ez nem frankó
Köszi!!! -
wrathchild
tag
Üdv!
Lassan tervezek egy kártyafüggetlen fehér 4S vásárlást, de elég nagy a szórás árban.
150.000-250.000. Kicsit gyanúsan nagy...
Kérdéseim:
a leendő tulaj Telenor-os.
Ott is létezik micro sim?Számít bármiben, hogy független, ahhoz képest, ha egy -másik- szolgáltatónál veszem meg díjcsomag hűség nélkül. Ad hozzá valamit az "élményhez" a szolgáltató?
Van valakinek tapasztalata online áruhátzban történő készülék vásárlásban?
Pl.: ujgsm -159000, gsmhome -162.000Vagy inkább érdemes gyűjteni és apple store 192.000?
Köszi! -
wrathchild
tag
Üdv!
A kevésbé tapasztaltaktól kérdezném:
van, aki megvette a magyar iPhone könyvet és azt hasznosnak találta? -
wrathchild
tag
válasz
Mela Kehes #35036 üzenetére
Üdv!
expense manager rákeresésre felbukkan. Magyarban is. -
wrathchild
tag
Üdv!
Tudna valaki ajánlani nekem egy bevételeket-kiadásokat kezelő programot a következők alapján?
Nem tippekre gondolok, hanem konkrét tapasztalatból, hátha van, aki pont ilyen tartalmút használ!!
TÖBB felhasználó bevétel-kiadás oldalát kezelje úgy, hogy minden felhasználó esetén kategóriákat szabhatok, a bevitelnél ezeket és a dátumot megválaszthatom.
Majd egy adott időszak végén, pl hó végén mail-ben el tudom küldeni a kategória összesítést.
Egyébként pedig felhasználónként folyamatosan közölje az egyenleget.Rengeteget próbáltam de nem találtam, nekem pedig fontos, hogy a hazai és céges bevétel/kiadás oldalt is tartalmazza.
A Kashbook frankó elvileg, de nincsenek kategóriák és mail-küldés.
Az Ex.Manager kiváló, de csak egy felhasználót kezel és csak kiadást.
E kettő ötvözete kéne!Köszönöm!!!!!!
Ha rossz helyen keresek, bocs, akkor útbaigazítást kérek!
[ Szerkesztve ]
-
wrathchild
tag
Üdv!
További Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Kérdés:
Az iPhone 4-emhez gyárilag kapott töltőt hosszútávra kölcsönadtam.
Vettem egy Belkin autós töltőt /kábel+adapter/ a T-mobile-nál.
Ha azonban ezzel a kábellel dugom PC-re a telót, állandóan nincs feljogosítva a számítógép üzenet vár. Feljogosítás után pedig nem akar szinkronizálni az iTunes-ban jobbra alul lévő parancsra kattintva, hanem csak a bal felül lévő menüsornál az "iPhone-om" feliratra jobb egér gomb, szinkronizálás móddal.
Valamint a PC-re dugás után 6-8 perccel már azt írja ki, a készülék nincsen csatlakoztatva.
/pedig tölteni tölti a telót!!!!/
Ekkor kihúz, bedug, feljogosít...
Ez normális?
Jó áron hol találok azt a fehér kábel+adapter duót, amit gyárilag adtak?
Az ikiegészítők között csak a kábelt találom...
Kösz! -
wrathchild
tag
válasz
vadászcsiga #17814 üzenetére
Megvolt. win7 32 bit. semmi ötlet...
-
wrathchild
tag
válasz
wrathchild #17797 üzenetére
Senki nem tud segíteni???
iOS5 óta nem szinkronizál a teló iTunes-szal.
Az iTunes súgóban lefuttatható diagnosztika ugyan a sync-re kiírja, hogy elvégezve, de rögtön iTunes leáll, windows bezár ablak fogad...+ a diagnosztika futtatása közben van egy mondat, ami nem biztos, hogy okés: disabled syncing logging....
Help!!!! Kösz -
wrathchild
tag
válasz
wrathchild #17766 üzenetére
Senki nem tud segíteni. iOS5 óta nem szinkronizál a teló. Vagy tud valaki javasolni valami elérhetőséget, ahol próbálkozhatom? Eléggé tanácstalan vagyok... Az iTunes súgóban lefuttatható diagnosztika ugyan a sync-re kiírja, hogy elvégezve, de rögtön iTunes leáll, windows bezár ablak fogad...+ a diagnosztika futtatása közben van egy mondat, ami nem biztos, hogy okés: disabled syncing logging.... Help! Kösz
-
wrathchild
tag
válasz
wrathchild #17704 üzenetére
Senki nem tud segíteni. iOS5 óta nem szinkronizál a teló. Vagy tud valaki javasolni valami elérhetőséget, ahol próbálkozhatom? Eléggé tanácstalan vagyok... Az iTunes súgóban lefuttatható diagnosztika ugyan a sync-re kiírja, hogy elvégezve, de rögtön iTunes leáll, windows bezár ablak fogad...+ a diagnosztika futtatása közben van egy mondat, ami nem biztos, hogy okés: disabled syncing logging.... Help! Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
wrathchild
tag
válasz
wrathchild #17652 üzenetére
Azóta rájöttem, hogy iOS5 frissítés után nem is szinkronizáltam még, hanem a telón vásároltam programot. Tehát iOS4.3.1-ről iOS5-re frissítés óta nincs szinkron. Nem JB-s a teló. Valaki tapasztalt ilyet?
-
wrathchild
tag
válasz
wrathchild #17467 üzenetére
Köszönöm Icecave-nek a választ.
Közben megpróbáltam PC-n iTunes-on át leszedni appstore-ból egy ingyenes programot, de azt sem tudtam szinkronizálni
Tehát nem a csengőhangokkal volt gond, hanem magával a szinkronizálással.
6 lépésből kettőt meglép, a 3. után /programok meghatározása/ kilép és nem fut tovább a szinkronizálás. iPhone4 iOS5 iTunes 10.5
De ezt akkor is pont így pont eddig csinálja, ha nincs is rádugva a telefon!!!!
Az iTunes súgóban talált diagnosztokát lefuttattam, az ugyan végigment (közte van egy "szinkronizáció ellenőrzése" lépés is) és befejeződik rendben, de utána azonnal "program leállt, windows kilép", vagy valami ilyen ablak ugrik és kilép iTunes-ból.
Letöröltem teljesen iTunes-t, feltelepítettem utána egy másik helyről letöltött verziót és azzal ugyanez a helyzet.
Mondjuk nem tudom, egy újonnan telepített iTunes-nál nem kéne üresnek lennie teljesen?
Mert a vágott csengőhangok és az ehhez Library-ba rakott zenék ugyanúgy ott vannak...???
Tud valaki segíteni, mert ez így most elég gáz.
Maga a PC win7 32bit tökéletesen működik, CCleanert végigfuttattam, rendszerleíró hibajavításokat, tisztítást is.
Telefont is ki-bekapcsoltam.
Nincs több ötletem
Ja és mióta fent van iOS5, már volt sikeres szinkronizálás /programot is vettem appstore-ból/, tehát nem az új rendszer volt a gond.
Köszönöm előre! -
wrathchild
tag
Üdv!
Aki iOS5-öt telepített az iPhone4 telefonjára, gond nélkül tudta szinkronizálni az iTunes-ból a saját maga által vágott csengőhangokat? Mert nekem nem megy fel a telóra szinkronozálással.
Kösz! -
wrathchild
tag
Üdv!
iPhone4 tulajok közül, akik frissítettek iOS5-re:
senkinek nincs problémája a csengőhang visszarakással?
iTunes-ban megvágom, ott jelöli is a ringstones fül alatt, de a szinkronizálás nem sikerül, leáll az 5 lépésből a 3-nál. Így nem tudom telóra rakni. ???
Kösz! -
wrathchild
tag
Üdv! iOS 5 esetében az általam választott és iTunes-ban megvágott csengőhangnak ugyanúgy fel kéne menni, mint iOS 4 esetében? Mert az összes csengőhang odalett a frissítésnél és nem tudom felpakolni őket ezzel a módszerrel. ?? Kösz!
-
wrathchild
tag
Üdv!
Amatőr júzer vagyok. iPhone4, 4.3.1.
iTunes rendszeresen ajánlotta a frissítést, de sosem tettem.
Most azonban szeretném az iOS5-öt.
De az iTunes /10.5.../ a 4.3.5-öt ajánlja, mint elérhető frissítést.
Ez normális? Hol kéne keresnem az iOS5-öt?De a legfontosabb:
pontosan milyen előzetes óvintézkedéseket kell megtennem, ha nem szeretném elveszteni a jegyzeteimet, kontaktjaimat, programjaimat?
Hol, mit és mint amatőrt, néhány lépésben segítve, hogyan álljak neki?
Köszönöm!! -
wrathchild
tag
üdv!
A regisztrációkor megadtam az elsődleges kártyaszámomat.
Ilyen-olyan okból arról nem tudtam rendezni egy pár eurós hétvégi vásárlást, mert a lakáshitel részlet hétfőn beelőzte
Azóta billing problem ablakban emlékeztetnek erre
Fizethetek ilyenkor másik kártyáról is???
Nem értek a témához, nem tudom elfogadja-e?
Addig nem próbálom, amíg tuti nem gond!
Kösz! -
wrathchild
tag
Üdv!
Bő 1 hónapja van meg a telefonom, 4.
A PC-met újra kell installálnom.
Befolyáslja ez bármiben az iTunes-t?
A kommunikáció a telefonnal onnan folytatódik majd, ahol abbahagytam?
Szükséges valamit tennem install előtt a teló / iTunes / Appstore miatt??
Köszönöm! -
wrathchild
tag
Üdv!
Mindenki azonnal meg volt elégedve a telefonálás hangminőségével?
Ez az első okostelóm, de a korábbi ehhez képest fapados készülékeknél soha nem
problémáztam a hangminőségen.
Azonban most az IPhone4-nél sorozatban fordul elő, hogy vissza kell kérdeznem és néha harmadszorra sem értem, mit mond a túloldal.
Ha lehallkítom, akkor a külső zajoktól már nem hallom a partnert, normál hangerőn viszont a mélyhangok annyira hangosan bebúgnak, hogy tényleg nehezen értem mit mondanak.
Egyébként tök normális vagyok, a kérdés komoly és nem egy vájtfültől származik
Minden kiváló a telóval, de pont a telefonálás kissé frusztráló
Valakinek ilyen irányú tapasztalata van, esetleg gyógyír?
Kösz! -
wrathchild
tag
Üdv!
Köszönöm zack-nak és mindenkinek a válaszokat.
Újabb kérdésem:
tud valaki ajánlani PC-re installálandó IPhone4 kontakt manager programot?
Már ha létezik egyáltalán.
A korábbi gagyi telómnál nem voltak megkülönböztetve cég-vezeték-keresztnevek, otthoni-munkahelyi telszám, mailcímek.... Ezért most sok az össze-visszaság
Jól jönne egy program, amivel PC-n pikk-pakk módosítanám, javítanám a kontakt beírásaimat és szinkronizálva kerülne az IPhone-ra. ???
Kösz! -
wrathchild
tag
Üdv!
Új, de tudatlan 4-es tulaj vagyok, nem a szakmai topic-ban akartam próbálkozni, de a másikban nem kaptam válaszokat 3 hete
Kérdéseim:1:
nem szükséges valami vírusírtó program a telóra, mint pl. PC-re?2:
van mód arra, hogy kizárólag a mail fiókjaimat és sms-eimet zárjam le jelszavas védelemmel, vagy csak az egész telót tudom?3:
vettem egy nem túl drága szilikon toknak árult megoldást. Hátlapot vastagabb müanyag lapka védi, előlapot vékony és a teló élét vastag müanyag keret /bumper...?/
De egyrészt az előlapi vékony réteg rengeteget ront a felbontáson, a kijelzői látvány élményén, másrészt a müanyag élvédő keret tágul és puhul, vásárláskor alig tudtam rátenni, most meg a hosszabb élén 1cm-re is kényelmesen elválik.
Tud valaki javasolni tuti frankó minőségű védelmet? Mindenképp hátlap-előlapi is kell és hát előre valami szuper jól átlátszó, vékony cucc, ami nem rontja le ennyire a kijelző látványát...
Millió féle van a neten, de azzal nem megyek sokra, csak a tapasztalat segítene4:
be lehet-e állítani úgy a mail-fiókjaim szinkronizálását, hogy a telefonon "percre" készen letöltődjenek a mailek és mikor az elolvasott mailt kitörlöm a telón lévő fiókból, az csak a telefonon törlődik, PC-n ott marad a fiókban? Remélem érthető.
Persze, ha van mód csak a mail-fiókom /és sms-eim/ zárolására a telefonon, akkor ez tárgytalan.5:
a felajánalott rendszer update-eket /4.3.1 --- 4.3.2vagy3-ra/ bátran igénybe vehetem? Többször olvastam, hogy valakinek jól működött minden, aztán update után zavar támadt itt-ott.6:
letöltöttem az oplayer-t, ami elvileg lejátszik ezt-azt, de semmilyen avi videót nem tudok a PC-n lévő iTunes-ba átrakni, majd onnan a telóra.
Hogyan kéne avi filmeket a telóra tölteni?7:
melyik program a legajánlottam excel /táblázatok/ (B)létrehozásra (/B)és szerkesztésre a telefonon? Csak tutira adnék ki 8 eurót... Numbers esetleg?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
wrathchild
tag
Köszönöm a választ!
/Manchester-nek is! 28-án koccintunk a győzelemre/
Ébresztő óra: asszony 47kg, én 124... de lekaratézna egy pillanat alatt, ha 5.10-kor felkelteném
Nincs is gond ezzel, ha naponta tölteni kell, csak gyakorlati információt szerettem volna kapni. A "probléma", hogy egész nap úton vagyok a városban, azt nem engedhetem meg, hogy napközben lemerüljön. Így viszont estére mindig töltőre kell raknom.
Ez nem probléma hosszú távon az aksinak?Más /októl is/:
léteznek JBL dokkoló hangszórók /nem biztos, hogy ez a neve/, amibe belepasszírozom az IPhone-t és hallgatom a telón lévő zenét.Van esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?:
ebben a formában a rádió is hallgatható?
Be tudom állítani, hogy pl. 90percet szóljon a zene/rádió, utána térjen "alvó" funkcióba a telefon?
ÉS ez a dokkoló tölti a telefont?
Köszönöm! -
wrathchild
tag
Üdv!
Most tervezem az IPhone4 vásárlást, szeretném tudni:
van-e benne ébresztő funkció, azaz kikapcsolt állapotban a kívánt időpontban ébreszt-e?
Vagy csak bekapcsolt állapotban használható a riasztás funkció?
Meddig bírja átlagos felhasználás mellett az aksi. Olvastam korábban negatív véleményeket, pl. minden nap tölteni kell.?
Köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Politika
- Bestbuy játékok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...