Hirdetés
- CES 2026: új Ryzenekkel viszi be az AI-t az autóiparba az AMD
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Ma megérkezett az általad ajánlott és linkelt tok! Kevesebb mint egy hét alatt ideért.
Minőségi cucc, talán kicsit nehezebb mint amire számítottam, de legalább van benne anyag. A hátlapon lévő hajlítási lehetőséget egyelőre nem értem, de majd használat során kiderül. Apropó használat. Pro 11 még nincs
úgyhogy egyelőre a fiókban pihen és várja a gazdit 
Jah a szöszöket vonza rendesen...[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
T
-
tomi5244
őstag
Köszi! Ennyiért teljesen korrekt az ár, főleg ha minőségi is. Egyelőre még vajúdok, hogy lecseréljem e az Air2-t Pro 11"-re
Ahogy nézem nem kapnék érte annyit amennyire én első körben gondoltam. Meg hát az új se éppen olcsó. Bár szürke importból valamelyest azért emészthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minőségi cucc, talán kicsit nehezebb mint amire számítottam, de legalább van benne anyag. A hátlapon lévő hajlítási lehetőséget egyelőre nem értem, de majd használat során kiderül. Apropó használat. Pro 11 még nincs
úgyhogy egyelőre a fiókban pihen és várja a gazdit