Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibal Bac
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Új Évet Kívánok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Lényeg ,hogy időnként elmegy az internet kapcsolatom. Ez napi rendszeress0éget jelent.kb 1-2 perc átlagban aztán mintha misem történt volna megy minden tovább Szolgáltató azt mondja ők nem érzékelnek ilyen hibát Tehát a gép okozhat ilyen hibát vagy kábel probléma vagy valami más? Másfél hónapja kínlódom ezzel a gonddal. Hoztam másik gépet, de 100% -ban nem tudtam kizárni, hogy a kábellel nincs gond mert csak 1-2 órát tudtam próbálni és bár addig ment minden rendesen, de mivel nem percenként léptem más és más oldalra lehet, hogy csak pont elkerültem a kapcsolat nélküli részt. Ami még gond, ha nincs kapcsolat akkor sem jelenik meg az ikon a gép alján ami jelzi, hogy nincs hálózat. Ha kihúzom a dugót akkor természetesen jelzi, hogy helyi kapcsolat van. Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Filmgyűjtés
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 48 " LG OLED AI B5 4K Smart TV garanciával
- MT Micron 16GB DDR5 5600 1Rx8 PC5-5600B-SA0-1110-XT laptop SODIMM RAM
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest