- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
Köszi mindenkinek.
Tervben van a TBSZ csak sajnos az átcsoportosítás (ibkr megnyitása -> más helyen bankban intézkedés -> ibkr használata) pont úgy jött ki, hogy a tavalyi gyűjtésről lemaradtam.
Egyébiránt a terv az nem daytrading, de ha úgy van, nem ódzkodom egy adott részvényt éven belül pl többször adni-venni. A "nagyon"biztos porciója a megtakarításoknak az máshol van. -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Nyitottam IBKR-en egy számlát, viszont csatolódott hozzá egy 2025-ös tbsz is. Egyáltalán nem rémlik, hogy én ezt kértem volna, viszont ha jól tudom 2k/hóval ketyeg 5 évig...
SAjnos későn vettem észre, így pénz sincs rajta, lassabb folyamat volt átcsatornázni ide az ide szánt tőkét. (ez az én hibám.)
Van esetleg tipp, hogy hol lehetne utána nézni, miért nyílott, és hogy mit lehet kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Medence topik
- Kompakt vízhűtés
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óvodások homokozója
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest