Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Bocsánat a D0-ás mag neve Prescott lesz socket 478-al,vagyis az új lábkiosztás majd csak a Tejas-magos év végén bemutatásra kerülő prociknál jelenik meg.
A matekodat nem értem de szerintem te sem nagyon ...minek DDR533 ? Ki írt ilyet? DDR466 meg már szerepel magyar árlistákon is bármilyen meglepő.
Nem azt írtam hogy mert tud 2V vcoret akkor annyit is adok neki ,kérlek próbálj meg lassan olvasni hogy a szöveg értelme teljes egészében behatoljon.Ha nem tetszik van rá topic ahol kiélheted ''Az Intel Szar'' jellegű megjegyzéseket ,mi nem bántottunk hanem próbáltunk normális hangnemben kitárgyalni egy témát de bejössz és izomból beszólsz csak nem egészen értem hogy minek. Kb. olyan ez hogy valaki megkérdezi milyen is a Granite Bay te meg beszólsz hogy szar mert az Intel is szar.Én az ilyen topicokat (AMDv.Intel,Radeonv.Nvidia) nagy ívben kerülöm mert tanulni nem sokat lehet belőle ,viszont a fikázástól a belem kifordul.
Én sem szólok be pl. nforce2 tulajoknak mert sosem volt nforce2-m ,nem vagyok képben max. kérdezhetek tőlük dolgokat ha érdekel.Remélem érthető voltam ,kérlek ne offold szét a topicot.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest