- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Én láttam ilyet az aprón, pár darab volt, azokat 8ért árulták. Ha azok elfogynak, és van, aki még mindig keres, vevő lehet a tiedre. Én azért nem vettem olyat, mert inkább a modecom ház mellett döntöttem a garancia miatt (+kész megoldás, nagyobb teljesítmény). Szóval szerintem idővel el fog az menni.
-
Ez most teljesen szubjektív lesz természetesen...
Én 5-7k felett nem árulnám.
1. Lásd amit előbb írtam: valamennyit még hozzárak az ember és újonnan megkapja házzal együtt
2. Használt. hiába tesztelted csak, már akkor nem tudod új áron eladni ha csak épp frissen kihoztad a boltból. Ilyen a számítástechnika sajnos
3. Ez egy speciális eszköz. Lehet tévedek, de szerintem nem lehet akárhova felcsavarozni mert nincsenek meg neki a rögzítési pontok bármilyen házon. Viszont ha megveszed a házat kapod hozzá a psu-t is. Tehát az vesz ilyet pl., akinek a sajátja tönkrement. De nem kopó alkatrész, tehát nem gyakori hogy tönkremegy.Tételezzük fel a példa kedvéért, hogy odaadod ingyen. Akkor sem tudnám anyám gclf lapjához felhasználni, mert a szabvány atx házban szerintem nem tudom rögzíteni. Emiatt jó a picopsu, mert ott ilyen gond nincs...de most még egy olyanra nincs pénzem, így marad a szabvány atx táp.
Ha szerencséd van akkor épp saját házat épít valaki és keres hasonlót, vagy fiókba van bedobva vkinek miniitx lap, ami mellé dobva a tápot a fiókba jó lenne neki, stb. Ha szerencséd van találsz ilyen embert, és ha még nagyobb, akkor pali madár módjára fizet neked érte pl. 10khufot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkanélküliség
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest