- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Én láttam ilyet az aprón, pár darab volt, azokat 8ért árulták. Ha azok elfogynak, és van, aki még mindig keres, vevő lehet a tiedre. Én azért nem vettem olyat, mert inkább a modecom ház mellett döntöttem a garancia miatt (+kész megoldás, nagyobb teljesítmény). Szóval szerintem idővel el fog az menni.
-
Ez most teljesen szubjektív lesz természetesen...
Én 5-7k felett nem árulnám.
1. Lásd amit előbb írtam: valamennyit még hozzárak az ember és újonnan megkapja házzal együtt
2. Használt. hiába tesztelted csak, már akkor nem tudod új áron eladni ha csak épp frissen kihoztad a boltból. Ilyen a számítástechnika sajnos
3. Ez egy speciális eszköz. Lehet tévedek, de szerintem nem lehet akárhova felcsavarozni mert nincsenek meg neki a rögzítési pontok bármilyen házon. Viszont ha megveszed a házat kapod hozzá a psu-t is. Tehát az vesz ilyet pl., akinek a sajátja tönkrement. De nem kopó alkatrész, tehát nem gyakori hogy tönkremegy.Tételezzük fel a példa kedvéért, hogy odaadod ingyen. Akkor sem tudnám anyám gclf lapjához felhasználni, mert a szabvány atx házban szerintem nem tudom rögzíteni. Emiatt jó a picopsu, mert ott ilyen gond nincs...de most még egy olyanra nincs pénzem, így marad a szabvány atx táp.
Ha szerencséd van akkor épp saját házat épít valaki és keres hasonlót, vagy fiókba van bedobva vkinek miniitx lap, ami mellé dobva a tápot a fiókba jó lenne neki, stb. Ha szerencséd van találsz ilyen embert, és ha még nagyobb, akkor pali madár módjára fizet neked érte pl. 10khufot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus Prime B560-Plus i3-10105 procival
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest