Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
glutamin #24981 üzenetére
Sajnos nem megoldható, életem legfosabb deszkájához volt szerencsém a G41M-ES2H képében. Nem lehet külön feszt adni semminek, Ctrl+F1-re nem jött be az Advanced BIOS sem. Ilyet még nem láttam, a Giga G31-es chipsetes is többet tudott...
Még 340-350-es FSB-vel sem volt hajlandó indulni, alacsonyabb órajelen járatott memóriákkal, így maradt gyárin.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Cyberboy42 #24975 üzenetére
Frankó. Kiderült hogy a Q9300 is egy G41-E2SH Gigába megy. Valami komolyabb ASUS lapra emlékeztem... Nem akarok világmegváltó dolgokat, pláne ilyen hűtetlen VRM-es lapokkal.
-
Redneck
nagyúr
válasz
envagyok #24973 üzenetére
Már leboltoltam egy Q9300-at, jó áron volt és SSD is kell, nem akarunk sokat fordítani már erre a konfigra.
Van egy másik haver is akinek kéne Quad, de neki ilyen lapja van. Ebben vajon milyen lenne egy Q8300?
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Havernak van egy régi gépe, amit kicsit fel szeretnék dobni. Jelenleg Core 2 Duo E6500@3,6Ghz, 4GB 1066Mhz RAM, GTX 460 Hawk (800/2000Mhz) van benne, jó hűtéssel és táppal. Szeretnék neki egy Quadot és egy SSD-t.
Egyelőre a Q8300 és Q9300 párost néztem, és írtam az aprós eladóknak, amelyik összejön azt veszem.OC ügyében nem vagyok képben a Quadokat illetően, csak Core 2 Duokhoz volt szerencsém korábban. Mennyire húzhatók ezek? Tesztekben láttam 2,5 helyett 3,4Ghz-et is, de nem tudom az mennyire mérvadó egy egyszerűbb (nem gagyi) lappal és RAM-okkal. Már az is jó lenne ha 3Ghz köré lehetne húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest