Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Vid konkrétan 1.1625V everest szerint.Polírozott darab a proci amúgy előző tulaj által, aki p5k-ban 3,6ghz-en használta,konkrétumokat nem tudok milyen értékek mellett sajnos.
Emeltem az FSB-t meg (G)MCH-t is biosban 0.1V-al de nem tölt be a win,vagy újraindul gép betöltés előtt egyből és alapbeállításokra teszi vissza.Adtam procinak már 1.45V-ot is az se használt,menjek szted még följebb 1.5V-ig nem káros az már?Igazából idegesítő nagyon,mert pont azt a 3,5ghz-et nem tudom sehogy se elérni amivel már 100%-ig elégedett lennék.
3,4ghz után bármit állíthatok szinte(erős túlzással) de nem akar menni ezen felül.
Sztem 99% ennyit tud a lap,na ilyenkor sajnálom h anno nem p35-öt vettem 6fázis miatt is.
Tápnak elvileg még bírnia kéne,az egy 400W-os fsp-pnf.
Amúgy őszintén: GTX460 1gb OC-hez elég nekem a mostani 3,4ghz ezzel a q6600-al?egyáltalán képes nagyjából kihajtani egy ilyen mai 50-60k-s vga-t szted?Kell nekem az a +100mhz egyáltalán?Ez lenne a főkérdés az egészbe.
Am meg úgyérzem mondom megérdemel ez a hűtő még egy 2k-s coolink swif2 ventit másik oldalára,csak h jól érezze magát a proci és csöndben tegye a dolgát több órás terhelések alatt is 40-50fokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
3,4ghz után bármit állíthatok szinte(erős túlzással) de nem akar menni ezen felül.