Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Ha hajlandó vagy hűtést mókolni, akkor bármelyik jó lehet, ha nem, akkor viszont - szerintem - egyik sem. Pipo-t nem próbáltam, de gyári hűtéssel az sem használható ki teljesen, mert használat közben nem a hardver fogy el valamelyik megterhelő alkalmazás alól, hanem a rendszer veszi vissza a cpu órajelét a melegedés miatt és emiatt lassul be a rendszer.
-
interstate76
addikt
Szerintem nem tesztelték őket, amikor meg látták, mennyire melegszenek, hagyták a fenébe. Aki kért kompenzációt és normális helyről vásárolt, az kapott, és még így is maradt rajta profit, aki nem kért, annál meg pláne jól járt a gyártó/eladó.
Egyébként teljesen egyetértek: sokkal jobban jártak volna, ha megcsinálják normálisan.
-
interstate76
addikt
Én biztosan a passzív hűtésre mennék rá. A proci tetejére teszel hővezető szilikont, arra pedig egy akkora hűtőbordát, amekkora befér a házba (ha megoldható, akkor érjen hozzá a ház tetejéhez) és meg is vagy. Sokkal jobb, mint ventillátorokat pörgetni. Szerintem. És a Pipo tetejét még lyukasztgatni sem feltétlenül kell, mert relatíve szellős a ház. Ja, és a Piponál azt hiszem, hogy az alaplap és a doboz alja közé is szoktak szilikont tenni.
Ha mindenképpen ventillátorozni szeretnél, a ház megbontása nélkül, akkor bejöhet az is, amit írtál. Pontos hőfokokhoz persze ki kell próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, 8. gen i3 CPU, 500 GB M.2 NVMe SSD, 16 GB DDR4 RAM
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest