Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- OLED TV topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
schenker88
senior tag
engem is erdekel meg a munka! nincs tapasztalatom nem nagyon van tul sok meg, de oda tudok figyelni minden dologra, amire csak kell! irodai munka kiru!
-
BosX
aktív tag
Aktuális még a munka?
-
Cos
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Szval akkor csak több év tapasztalattal lehet pályázni? :F A bérről nem nagyon beszéltél csak annyit mondtál hogy jó pénz van benne! :U
Up! :DD -
Club
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Jövőre menek Pestre suliba, de ha most ott lennék, tutira érdekelne:U
De addig egy up:) -
qpakcovboy
őstag
[L]http://www.thk.hu[/L]
-
qpakcovboy
őstag
Ez egy irodai munka, egy kis csapatot kell infóval ellátni, jelenleg 7 házacskát kezelünk, ami nem olyan sok, viszont sok gond van velük, a 7-ből 6 vadi új ház, és hát a kivitelezők mindenen spórolnak, ezért rengeteg probléma van! a hetedik ház viszonylag be van már kopva, mert 100 éves:) ott viszont van mit felújítani. Van egy csapat (takarítók, gondnokok, szerelők) velük napi kapcsolatban kell lenni, és ha bármilyen probláma adódik Ők csörögnek és te küldöd a megfelelő embert, de figyelni kell a befizetéseket (közösköltség) hiszen a ház ebből próbál gazdálkodni. Közgyűléseket kell összehívni, ehez meghívót gyártani, szóval tipikus irodai munka, de nem árt ha rendelkezel ingatlankezelői gyakorlattal, mert most leginkább ilyen munkatársat keresünk.
-
Cos
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
:Y
[Szerkesztve] -
Cos
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Esetleg leírhatnád hogy miből állna a munka, vagy egy részletes munkaköri leírást adnál! Ebbe beletartozik némi könyvelés is? Csak adminisztráció vagy van valami kis terepgyakorlat is? :) Téged kellene támogatni evvel a munkával? Helyileg merre van a munkahely? Munkaidő, bérezés, munkatársak stb...
Te mondtad hogy kérdezzek hát én most megtettem hirtelen csak ezek jutottak eszembe! :D Várjuk a válaszokat! :U -
Cos
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Engem elképzelhető hogy érdekel esetleg még írhatnál mail-ben egy két részletet! :D
-
qpakcovboy
őstag
Senkit sem érdekel? Elég jó kereseti lehetőség lenne, és leginkább hosszútávra.
-
qpakcovboy
őstag
Hello
Munkatársat keresek, mégpedig olyat, akinek van némi tapasztalata ingatlankezelés terén. Társasházakkal kell foglalkozni, közösköltségbefizetéseket figyelni. Irodai munka, ehát az sem baj ha értesz a számítógéphez.
Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest