- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #28 üzenetére
"Térerő meg wifi jel erősség szempontjából nekem eddig a Pixel bizonyult a legjobbnak, az előző snapi 865-ös telómnál ahol nem fogta a wifit illetve azokon a helyeken ahol mobilnetet sem mutatott már, a Pixellel gond nélkül ment a net."
Kétlem.
-
Ganzer
aktív tag
És ezekből mi lesz a Yettelnél? Lesz náluk pro is, vagy ezt még nem lehet tudni?
-
Bazsi84
aktív tag
Idén viszont nem jár ajándék előrendelésnél,hanem automatikusan a 128-as helyett 256-ost küldenek.256/512-es rendelésnél pedig -100 az árból.Illetve lesz 150,pro modelleknel 200 eur trade-in.
-
Dare2Live
félisten
válasz
tomboy0013 #40 üzenetére
A 8 PRO utóda a 9 PRO XL. Ami ilyen alapon 650en. És ez euros árat nézve simán.
Ezen árak még nyon is meredekek...Nem gondoltam volna, hogy eljön az az idő amikor az iphone ár/értékben leveri a Pixel vonalat mint vak a poharat.
-
dragon1993
őstag
válasz
dzsóbácsi82 #38 üzenetére
Akkor elszámoltam. 2031 és Android 22
Kétlem, hogy ezzel a hardverrel mennyi köszönet lesz benne. -
dzsóbácsi82
lelkes újonc
válasz
dragon1993 #26 üzenetére
Én is így számoltam.
7 főverzió de csak 6 év...
-
Dare2Live
félisten
válasz
tomboy0013 #28 üzenetére
A Pixel 6 a G1el volt agyonszidva de nálunk az első félév ujjlenyomat/volte gondon kívül semmi nem volt. OK ha videozunk tüző napon 10perc után közli, hogy túlmelegedett de ez egyszer fordult elő 3év alatt.
Közben most lesz 3éves aksi 92%on, bőven bírja 5h SOT, 2-3óra teasm meeting mellett az 1napot.
Kamerában, gyerekfotóban meg nekem 2024ben is legjobbak közt van.Most kellene +egy a csládba és PRO a tele miatt. De ezek az árak falhozverősek. PRO XL 128GB hol fog nyitni? 550.000Ft?
-
vacs
veterán
Pixel 8A/9/9 Pro/9 Pro XL lesz a Yettel-nél!
-
Wesiz
tag
mire elért hozzánk is a pixel addigra mocsok drága lett. kár, mert régebb lett volna rá itthon is kereslet, ilyen árak mellett viszont kétlem hogy sokan rohannának pixelt venni.
-
novinyul
veterán
válasz
tomboy0013 #28 üzenetére
Valószínűleg hibás darab lehetett
-
tomboy0013
veterán
Én ezeket már a G2-nél sem tapasztaltam. Lehet valami szoftveres bug lehetett nálad.
Térerő meg wifi jel erősség szempontjából nekem eddig a Pixel bizonyult a legjobbnak, az előző snapi 865-ös telómnál ahol nem fogta a wifit illetve azokon a helyeken ahol mobilnetet sem mutatott már, a Pixellel gond nélkül ment a net. -
Cranberries
aktív tag
A Pixel 9 Pro Fold-ok tárhely méretei kimaradtak a cikkből!
-
dragon1993
őstag
válasz
dzsóbácsi82 #13 üzenetére
Kifejtve hipotetikusan.
7 év szoftver támogatást kap.Holnap megjelenik (2024) Android 14-en.
Két hónap múlva megkapja az Android 15-t. (2024)
2025 => Android 16
2026 => Android 17
2027 => Android 18
2028 => Android 19
2029 => Android 20
2030 => Android 21A Pixel-t mint referenci a telefon használja a pixel, itt nem egy év egy főverziót releaseelünk hanem kb ezzel van fejlesztve alapból az Android.
-
Elit3Zotya
addikt
Huhh ezek nem gyenge árak.
Elvileg a kamera hardver semmit nem változik, a proci jó esetben gondolom a 8 gen 2-t éri el.
Nem tudom, de szerintem egy picit túl lett lőve az árazás, mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek. -
dzsóbácsi82
lelkes újonc
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
Meglátjuk majd.
-
Vikooo
addikt
válasz
tomboy0013 #18 üzenetére
Térerő, wifi jelerosseg és átviteli sebesség, folyamatosan langyos volt a telefon, gyors merülés.
-
válasz
dzsóbácsi82 #17 üzenetére
A cikk ezt sugallja. De nem gondolom, hogy régi Androiddal adnák ki.
A GSMarena egyértelműen Android 15-nek jelzi. Inkább nekik hiszek.
És a Google-nak.Az gondolom tiszta, a saját kiadásra váró Pixel telefonokra fejlesztik az Androidot. Utána kapják meg a többiek és a többi gyártó.
-
novinyul
veterán
Esetleg a G1, az tényleg szar volt. A G2 már sokat javult a G3 meg szépen elketyeg minden probléma nélkül. Ebben a kellemes melegben bizonyíthatott, GPS, kamera, net, hívás. Egyszer nem hisztizett hogy melege lenne
Persze egy Snapi Gen.2 jobb volt minden téren(Xiaomi 13) Ettől függetlenül nincs panaszom a G3-ra.
-
dzsóbácsi82
lelkes újonc
válasz
Hieronymus #15 üzenetére
A cikkből nekem az jött le, hogy megelőzi a Pixel 9 széria az Android 15-öt. Ebből vezettem le.
Benéztem valamit? -
Vikooo
addikt
Először úgy volt, hogy Pixel 9 -et megvárom de egyelőre jó, hogy nem tettem főleg, hogy a Tensor G4 nem tér el sokban a G3 -tol ami egy retek sz@r volt.
-
válasz
dzsóbácsi82 #13 üzenetére
Nyilván Android 15-el fog kijönni. Legfeljebb nem a végleges Android 15. A saját készüléken csak kitudnak egy használható változatot adni.
Az ár értelmezése attól is függ mit fognak ajándékba adni, a bevezető akció keretében.
-
És jó drágán mérik a plusz tárhelyet mint a Apple.
-
dzsóbácsi82
lelkes újonc
válasz
dragon1993 #12 üzenetére
Egy évben többnyire egy főverzió jön. De ha 14-es androiddal jön, akkor a 15 már az első főverzió frissítés rajta. Ergo sum...
De lehet én tévedek. Minden esetre a 6 év is elég hosszú. -
dragon1993
őstag
válasz
dzsóbácsi82 #11 üzenetére
Én úgy tudom 7 év biztonsági és főverzió.
Nincs limitáció, hogy egy évben csak egy főverziót fog kapni. -
dzsóbácsi82
lelkes újonc
És így már el is kummantottak egy évet/főverziót a támogatásból...
-
Krend
tag
Ilyen árak mellett már nem is zavar ha soha nem lesz hivatalosan kapható nálunk.
-
floratm
senior tag
Amugy nem olyan vészes árak ezek, csak mi vagyunk az EU legszegényebb országa, erröl nem a Google tehet
-
spawn21
veterán
ezek az árak valami csodásak
-
tms+
aktív tag
Elég magasak az indulóárak, na meg így a 7 főverzió már csak 6 évet jelent, nem mintha az kevés lenne.
-
edward2
addikt
Na ez is "rekord" eladásokat fog produkálni ilyen ár mellett.
Nexus 5 óta felejtős a google vonal.
-
joelke HU
őstag
Bele sem merek gondolni, hogy itthon ez mennyibe fog kerülni. Pedig a képek alapján a sima 9 nagyon bejön. Azt hiszem be kell érni a 8 vagy 8a-val, bár az utóbbi a kávák miatt ritka csúnya.
-
bedibazsa
senior tag
1 hónap után megvágja a Google Store az árakat, ahogy mindig is tette.
-
Dilikutya
félisten
Jó vastagon fogott az a ceruza. Vajon már a rögtön megjelenés után kiadott Android 15 is beleszámít a vállalt frissítési ütemtervbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest