- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
vicze
üzenetére
No, megnéztem, a T460s-emben nincsenek ilyen gumitornyok. Hasznos infó, hogyha elkezdene bohóckodni, akkor tudom, mit érdemes kipróbálni első körben.

(#103391) Tikakukac: Közben kiderült az igazság a finoman túltolt mennyiségű pasztázásommal kapcsolatban is. A hűtő gyönyörűen kidolgozta oldalra a felesleges AC MX4-et, és szépen, hajszál vékonyan maradt csak, ahol kellett neki:

Fun fact: megjött az egy csöves hűtő, ugyan nem teljesen fair, mert arra egy közepes adag vatta újonan vett Thermal Grizzly Kryonautot raktam egy pár éves már bontott tubusból származó MX4 helyett, de majd 10 fokot nyertem azonos 2,8Ghz-en tesztelve.

Másik irányból nézve a régi két csövessel olyan bő 14W-ot lehetett meghűteni komolyabb throttling nélkül, az egy csöves viszont jónak tűnik 17-18-ra is, eddig nagyon tetszik nekem is, és a 6600U-nak is.
Lehet, nálam betegeskedett már a két csöves példány, de eddig ez nagyon tetszik, megérte a rálocsolt kb. 10 000 forintot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Debian GNU/Linux
- Sorozatok
- Autós topik
- Konzol Screenshot
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- World of Warships
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest