Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Autóhifi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
|kisbandi| #8701 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Gkaresz66
tag
válasz
|kisbandi| #7185 üzenetére
Igen túl nagyot nem, de azért pár progit keresni kell, ami meg nincs benne ahhoz meg adja a meghajtókat
pl:-fingerprint driver ott van az aszt használó progi meg nem
-A Quick Play-t sem egyszerű elővarázsolni
-Digitális tv meghajtók vannak pedig tuner nincs benne
-WLAN Broadcom driver is van pedig Intel WLAN van benne
-Bluetooth driver 2 is van pedig nincs benneÉs ugye konkrét típushoz szól a link.
Mindennek ellenére aki keres az talál is, csak bosszantó hogy mégsem van egy helyen aminek ott kellene lennie. -
neduddki
nagyúr
válasz
|kisbandi| #7177 üzenetére
HI!
igen, de ez a kezem kozott megferdul 1xdb-bol messzemesszemesze/egy tavoli galaxisban:- )/ a legszebb, dakula a tantobacsiank a vgyazasert:- )
udv
neduddki
-
válasz
|kisbandi| #7080 üzenetére
utolsó off hsz-em.
Tanár pár mai telefonnak a szoftverét írta. Ipari cégeknek op rendszereket, és real-time rendszereket ír. Írt már saját maga is fordítót. Nem szent írás amit mond, de szerintem ért hozzá. Nem egy gépen csinálta meg ezt, hogy ennyire megfogta! És nem is kettőn. Nem mellékesen, egy rendbe rakott xp p3-as gépen 10 sec alatt kapcsol ki.
-
válasz
|kisbandi| #7065 üzenetére
Nekem ez a tapasztalatom. És nem fognak az ellenkezőjéről meggyőzni, mert ezt a két szememmel láttam. A vista mennyire húzza le a gépet, arról csak annyit, hogy xp alatt cod2 1680*1050 dx9 full grafon 50 fps, vista alatt cod2 1280*800 dx9 full grafon 30 fps
. Főiskolai programozó tanár szerintem hozzá értő.
-
roti86
őstag
válasz
|kisbandi| #6972 üzenetére
Kösz a gyors választ
-
ati888
senior tag
válasz
|kisbandi| #6962 üzenetére
Csak az a magnéziumváz nagyon vonzó nekem.
ati
-
Peter M
tag
válasz
|kisbandi| #6958 üzenetére
Vagy megpróbálkozhattok a
http://www.driverheaven.net/modtool.php
majd letölteni az amd oldaláról az aktuális drivert majd moddolni az eredeti ati drivert és akkor fel tudod tenni a legfrissebbet én így használom és nem kell várni a HPra, működik minden, teljes értékű lesz.
-
csabors
tag
válasz
|kisbandi| #6952 üzenetére
Szia!
Azt remélem tudod, hogy az "alapkernel" minden verziónál ugyanaz!! Kivéve persze a 32, és a 64 bites. A linkelt oldalon felsorolt verziók tulajdonképpen a Vista termékvonal fő részei. Ultimate, a Vista összes hasznos???? funkcióját telepíti [link], szerintem nincs összefüggésben a videókártya problémával. Nekem is 8510p-m van, volt rajta ultimate a gyártó honlapjáról letöltött vga driverrel, és semmi baja nem volt. Windows-élményindex:[link]
Üdv:
-
csatacsiga
csendes tag
válasz
|kisbandi| #6928 üzenetére
Igazad van, természetesen ezzel fogom kezdeni
D-link 524UP a router. Azért vagyok bizonytalan, mert ha olyasmit állítok át, ami miatt szerinte újraindítás kell, akkor újraindítja magát. De kipróbálom.
Sajnálnám a Comodo-t, klassz kis tűzfal, megszoktam már.
-
zetecR
addikt
válasz
|kisbandi| #6769 üzenetére
És működik! Yes!
-
holinorby
tag
válasz
|kisbandi| #6352 üzenetére
Ez Xp- de, de ez az ablak már a kezdetek óta ott van, ami engem a legjobban idegesít, hogy abban az ablakban még csak azt sem mutatja hogy hiányozna valami, illetve hogy talált volna valamit...
Arra kéne valami ötlet, hogy esetleg ki lehet-e valahol kapcsolni hogy ne jöjjön mindig be ez az "Eszköz-illesztőprogram telepítő varázsló"A másik ha meg hibát észlelne, akkor azt az eszközök-nél sárágán mutatnia kéne nem?....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus K53S - 15.6" / Core i3 / GT520MX / 8GB RAM / 1TB SSD
- Msi Thin Gamer laptop új állapotban, 2év 4 hónap garanciával, dobozával és töltőjével.
- Asus ROG Strix G15 Gamer laptop
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Lenovo ThinkPad L480 laptop /SSD/ intel8.gen! 8Gb/Kiváló akku/ Office/Gari/ Full hd/ Számla
- Gigabyte Aorus Gamer 15QHD (3K) i7 13700H ,32GB DDR5 CL 34 ,RTX 4070 (140Watt) 2.3 Ghz ,1TB SSDm.2
- Ingyen elviheto egy kibelezett HP Folio 9470m
- Lenovo Ideapad Z580, I3 3.gen, 4GB Memória, Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 5414 Rugged - i5-6G I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest